Un cunoscut prezentator de televiziune, căsătorit de 27 de ani şi cu doi copii, a dezvăluit că este gay

Phillip Schofield, prezentatorul englez al televiziunii ITV, a dezvăluit într-o postare pe pagina sa personală de Istagram că este gay. 

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 11:41

Schofield este de asemenea co-prezentator la emisiunea The Morning şi Dancing on Ice alături de Holly Willoughby. 

Dezvăluirea i-a şocat pe fanii acestuia, el fiind căsătorit de 27 de ani cu soţia lui, Stephanie Lowe, care au împreună două fiice, Ruby în vârstă de 23 de ani şi Molly de 26 de ani. 

Relaţia dintre el şi soţia lui, în vârsta de 55 de ani, a fost mereu una bună. Acesta a recunoscut că s-au înţeles de minune şi i-a mulţumit public pentru tot sprijinul acordat în tot acest proces care l-a ajutat să se descopere. „Este incredibilă”, a spus acesta vorbin despre soţia lui. 

„Familia mea a fost aproape de mine: au încercat să mă înveselească, să mă sufoce cu bunătate și dragoste, în ciuda propriilor mele confuzii. Încă sunt nopţi când nu pot să dorm și au existat unele momente foarte întunecate”, a scris Schofield pe Instagram.  

Acesta a luptat mult cu gândul că viaţa lui se va schimba din momentul în care va recunoaşte că este gay, însă a primit toată susţinerea din partea soţiei sale şi a fiicelor lor, încât a reuşit să spună întregi lumi.

„Nu știi niciodată ce se întâmplă în viața aparent perfectă a cuiva, cu ce probleme se confruntă sau cu starea lor de bunăstare – și astfel că nu aţi ştiut ce mă consumă în ultimii ani. Cu puterea și susținerea soției mele și a fiicelor mele, am ajuns să mă conformez cu faptul că sunt homosexual”, a scris acesta pe Instagram.

După marele coming out, acesta a dezbătut subiectul alături de co-prezentatoarea şi colega lui la emisiunea The Morning, şi a avut câteva momente de vulnerabilitate în care a plţns de emoţiile provocate de noul lui statut. Oamenii l-au înţeles şi i-au respectat decizia, susţinându-l în continuare.