Un cuplu a slăbit 61 de kilograme pentru ziua nunţii. Invitaţii nu i-au mai recunoscut FOTO

Enervați de kilogramele în plus, Matt și Hannah, doi tineri care aveau o relație încă din timpul liceului, au reușit să slăbească împreună 61 de kilograme, pentru a arăta perfect în ziua nunții.

RomaniaTV.net
18 sept. 2014, 09:06

După ce Matt a cerut-o în căsătorie pe Hannah, cei doi au început să își facă planuri de nuntă, scrie zumi.md. În timpul acesta, tinerii au decis să aibă mai multă grijă de trupurile lor. Britanicul, care lucrează ca bucatar, era considerat obez din punct de vedere clinic, având o greutate de 118 kilograme, lucru care îi afecta și respectul de sine.

Citeşte şi Regimul Natman: Dieta rapidă a stewardeselor

În urmă cu 18 luni, cei doi își făceau pregătirile de nuntă, moment în care au hotărât că ar fi cazul să slăbească. „Hannah m-a convins să ne înscriem într-un program de slăbit. Nu am fost foarte încântat de idee”, a spus britanicul. Acesta spune că și-a dat seama de greșeala lui imediat ce a intrat în sala de fitness. Cei doi au început imediat să-și schimbe stilul de viață, reducându-și dieta și începând să facă tot mai mult sport. „Cel mai mare imbold a venit după ce m-am dus la medic, câteva luni mai târziu. M-a confundat, credea că trebuie să consulte un bărbat de 118 kilograme”, a mai spus Matt.

Citeşte şi Ce se întâmplă dacă mănânci grepfruit timp de o săptămână

Matt a slăbit 46 de kilograme, iar Hannah, cea care i-a devenit soție, a pierdut 15 kilograme.