Un iepuraş Playboy i-a oferit un CADOU INTIM iubitului de ziua lui: I-am oferit o partidă de… FOTO

Daniella Chavez, un iepuraş Playboy din Chile, i-a oferit iubitului un cadou sexy de ziua lui, după ce nu a putut să îi găsească niciun cadou. Astfel, ea s-a hotărât să organizeze o partidă de sex în trei, cu două femei.

08 apr. 2015, 15:06

Modelul sexy nu ştia ce cadou să îi cumpere iubitului, aşa că a recurs la o idee extrem de sexy şi de excitantă, o partidă de sex în trei, alături de încă o prietenă, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cosmina Păsărin, declaraţii despre o nouă ŞEDINŢĂ FOTO în Playboy şi despre OPERAŢIILE ESTETICE

Era ziua de naştere a bărbatului meu favorit şi am petrecut două zile în mall-uri încercând să găsesc cadoul perfect, însă fără succes. Cu o seară înainte de ziua lui am cerut ajutorul unei prietene care lucrează într-un centru comercial, iar ea a spus: „Oferă-i o noapte de pasiune, un trio cu o altă fată”. Am râs de idee şi am întrebat unde aş putea găsi o altă fată, din moment ce nu mai fusesem cu una. A spus că mă ajută. I-am spus să vină la apartament, am luat cina şi am băut ceva, apoi noaptea a început să devină hot. A fost surprins că ea a venit la cină, însă şi mai surprins când a văzut că am început să ne sărutăm şi să ne dezbrăcăm. Nu pot să spun decât că a fost fantastic şi că aş mai face-o o dată„, a spus tânărul model.

Citeşte şi Fotografii NEEDITATE cu un cunoscut MODEL PLAYBOY: FUNDUL meu are CELULITĂ şi sunt mândră de asta FOTO

Blonda focoasă a devenit vedetă după ce a început să posteze pe internet fotografii intime.


loading...