Un internaţional francez, anchetat pentru „viol în grup”, la Lyon

O anchetă pentru "viol în grup" a fost deschisă, miercuri, la Lyon, vizând doi jucători ai formaţiei locale Olympique, între care internaţionalul france Bafetimbi Gomis, a anunţat un responsabil al poliţiei.

RomaniaTV.net
13 iun. 2012, 15:39
Un internaţional francez, anchetat pentru „viol în grup”, la Lyon

După scandalul sexual în care au fost implicaţi mai mulţi jucători ai naţionalei Franţei, în preajma CM 2010, scenariul se repetă acum, după startul Euro 2012, însă implică jucători ai echipei de club Olympique Lyon.

O anchetă pentru „viol în grup” a fost deschisă de poliţie, iar ea vizează şi un internaţional francez, pe Batefembi Gomis, care nu a fost însă reţinut în lotul pentru Euro 2012.

„Faptele au fost semnalate în cursul nopţii de marţi spre miercuri, dar nicio plângere nu a fost depusă şi încă nu am audiat victima”, a anunţat un responsabil al Poliţiei.

Potrivit site-ului Lyon Capitale, „faptele s-ar fi desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri, între orele 1.00 şi 2.30, în apartamentul lui Bafetimbi Gomis, care ar fi invitat o femeie de 38 de ani, alături de un alt jucător neidentificat. Aceasta acuză doi jucători de la Lyon că au violat-o şi i-a mărturisit acest lucru unei prietene care a venit după ea în plină noapte„.

Gomis a dezminţit imediat, pe pagina sa de Facebook, acuzaţiile de viol şi spune că nu a fost plasat în detenţie în acest dosar.