Un JUDECĂTOR i-a interzis unui SOŢ să mai întreţină RELAŢII INTIME cu soţia sa. Motivul este halucinant

Un tribunal din Marea Britanie i-a interzis unui bărbat să mai întreţină relaţii intime cu soţia lui. Astfel, decizia vine după ce judecatorii au ajuns la concluzia că femeia nu îşi poate da consimţământul, deoarece este bolnavă psihic.

18 dec. 2014, 16:52
Un JUDECĂTOR i-a interzis unui SOŢ să mai întreţină RELAŢII INTIME cu soţia sa. Motivul este halucinant

Bărbatul, de origine islamică, este căsătorit cu două femei şi spune că este dreptul lui de a întreţine relaţii intime cu soţiile lui. Mai mult, e a atras atenţia că este obligaţia lor să se supună, potrivit Mirror.

Citeşte şi O minoră a rămas gravidă după ce a fost EXPLOATATĂ de 10 BĂRBAŢI. Cine este tatăl nu se ştie

Soţia acestuia este bolnavă psihic şi nu îşi poate da acceptul, actul sexual putând fi considerat cu uşurinţă abuz. Femeia, în vârstă de 39 de ani, are personalitatea unui copil cu vârsta cuprinsă între 4 şi 7 ani. Inedit este faptul că tânăra a născut patru copii bărbatului originar din Bangladesh înainte să fie internată într-un centrul special de îngrijire.

Citeşte şi Caz EXTREM de RAR cu şanse de UNU la un MILION: Ce a născut o femeie, cu toate că doctorii au AVERTIZAT-O

În prezent, un judecator a fost nevoit să decidă dacă ea se poate întoarce acaasă, în Londra. Astfel, el a decis că mariajul nu este valabil din punctul de vedere al legilor britanice, astfe că a decis ca femeia să rămână sub supravegherea medicilor.


loading...