Un nou caz Nedelcu în România. O mamă îşi plânge neputinţa de a-şi creşte copilul alături de ea VIDEO

Încă o mamă îşi plânge neputinţa de a-şi creşte copilul alături de ea. Ana Maria Stancu este acuzată de răpire internaţională de copii, după ce a venit din Portugalia cu fiul ei în vârstă de opt ani. Totul, de frica bărbatului pe care îl acuză că a bătut-o şi pe ea, dar şi pe băiatul pe care îl au împreună.

09 iun. 2016, 12:09
Un nou caz Nedelcu în România. O mamă îşi plânge neputinţa de a-şi creşte copilul alături de ea VIDEO

Deşi la început părea că trăieşte o iubire de poveste, românca mărturiseşte că la scurt timp de la aflarea sarcinii viaţa ei s-a transformat într-un coşmar.

Coşmarul vieţii mele a început în momentul în care am rămas însărcinată. Odată plângea noaptea Rafael. Cu Rafa în braţe m-a izbit de un perete că ce plânge atât copilul că el se duce la muncă. Asta e unul dintre episoade„, a spus femeia.

Drama Ana Mariei Stancu a continuat chiar şi după procesul dificil de divorţ. Femeia a depus plângere la poliţie, iar bărbatul a fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru violenţe asupra ei. La divort, custodia a rămas însă comună.

Citeşte şi Mama acuzată că şi-a răpit copilul din Canada cere ajutorul premierului Dacian Cioloş

Îi ceream să divorţăm şi îmi zicea că sunt 2 alternative, că de el nu scap: Să mă omor sau să mă arunc pe geam„, a spus aceasta.

Abuzurile tatălui asupra copilului şi a ei, dar şi lipsa banilor au făcut-o pe femeie să fugă de Amedeo, soţul de origine portugheză.

Am fost dată în şomaj, presiunile cu el că „îţi iau copilul”, îmi zicea „sunt umbra ta”, „ce crezi că dacă am divorţat nu pot să te omor, îţi dau castane în cap, du-te la poliţie că nimeni nu te crede„, a povestit femeia.

Rafael povesteşte traumele prin care a trecut şi bătăile aplicate de tatăl lui.

Tatăl meu când veneam de la bucătărie în camera mea am vărsat un suc din greşeală pe covor şi tatăl meu a încpeut să mă bată şi să ţipe la mine„, a spus copilul.

Ana Maria Stancu trebuie, acum, să-și trimită copilul în vârstă de aproape opt ani în Portugalia la tată. Femeia a pierdut procesele din România şi are decizie definitivă de răpire internaţională.

Citeşte şi Românca acuzată că şi-a răpit copilul născut în Canada nu va fi EXTRĂDATĂ