Un nou caz şocant, o femeie a murit după ce a fost operată de un chirurg fals. Pretinsul medic era de fapt un paznic concediat

O femeie în vârstă de 80 de ani a murit duminică la Lahore, în estul Pakistanului, la două săptămâni după ce a fost operată de un fost agent de securitate, care pretinde că este medic.

07 iun. 2021, 20:37
Un nou caz şocant, o femeie a murit după ce a fost operată de un chirurg fals. Pretinsul medic era de fapt un paznic concediat

Victima a fost dusă la cel mai vechi și mai mare spital al orașului pentru tratament din cauza unei leziuni la spate. Un agent de pază, identificat ca Waheed Butt, a operat-o. Ulterior, starea pacientei s-a înrăutățit, motiv pentru care a fost dusă înapoi la spital, unde s-a descoperit că ea fusese operată de fapt de chirurg fals, un fost paznic, concediat în urmă cu doi ani de la spitalul Mayo din Lahore.

Paznicul deghizat în chirurg fals a fost pus sub acuzare și este acum în mâinile poliției„, a declarat Ali Safdar, purtătorul de cuvânt al poliției din Lahore, potrivit Daily Pakistan.

Citește și Un medic fals din Capitală a fost reţinut după ce a violat şi a agresat sexual mai mulţi băieţi

Fiul decedatei, Shafaat Ali, a povestit la un canal de știri că mama sa a murit duminică, dar administrația spitalului a fost reticentă să predea trupul familiei. Între timp, oficialii spitalului au tranmis că trupul femeii a fost depus la morgă și va fi predat familiei după un examen post-mortem.

Citește și Falsul medic estetician Svetlana Serghei ar fi comis 10 fapte de înselăciune. A efectuat intervenții chirurgicale fără drept

Nu mai departe de săptămâna trecută, în România, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2 București au trimis în judecată două persoane, respectiv pe Svetlana Serghei și pe soțul ei, care vor fi judecați pentru că au practicat fără drept medicina.