Un nou divorţ zguduie lumea mondenă. Se despart după 13 ani de căsnicie: „O problemă foarte greu de reparat”

Un nou divorţ zguduie lumea mondenă. După două despărţiri care au şocat pe toată lumea, cea a lui Gerard Pique de Shakira şi divorţul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, o nouă veste îi lasă fără cuvinte pe fani.

16 sept. 2022, 14:12

Un nou divorţ zguduie lumea mondenă. Este vorba despre Tom Brady (45 de ani), unul dintre cei mai mari jucători de fotbal american din istorie, și modelul Gisele Bundchen (42 de ani). Motivul ar fi legat de sportiv, care nu s-a retras din activitate, așa cum a promis la începutul anului, iar brazilianca este decisă să pună capăt relației.

Tom Brady le calcă pe urme Shakirei și Simonei Halep în lanțul despărțirilor. După despărțirea Shakirei de Gerard Pique și divorțul Simonei Halep, superstarul fotbalului american Tom Brady este la un pas de divorț de partenera sa, modelul Gisele Bundchen.„, scriu jurnaliștii de la Tennis World.

Bundchen consideră că activitatea sportivă îi ocupă prea mult timp lui Brady și simte că o neglijează atât pe ea, cât și pe cei doi copii ai lor.

Citeşte şi: Preotul Vasile Ioana susţine divorţul Simonei Halep de Toni Iuruc: „Dacă viața ta devine un iad, divorțul poate fi o soluție!”

Un nou divorţ zguduie lumea mondenă

Tom Brady și Gisele Bündchen au împreună un băiat, Benjamin, în vârstă de 12 ani, și o fetiță, Vivian, în vârstă de 9 ani. Sportivul mai are un băiat, Jack, în vârstă de 15 ani, dintr-o relație anterioară.

De-a lungul carierei de sportiv, dar și din afacerile pe care le-a dezvoltat mai târziu, Brady are o avere estimată la 250 de milioane de dolari. De partea cealaltă, Gisele Bundchen este unul dintre cele mai cunoscute și bine plătite modele din lume, având în conturi aproximativ 400 de milioane de dolari.

Americanii numesc despărțirea lor „divorțul anului” şi scriu că vor fi nevoiți să se ”lupte” pentru 650 de milioane de dolari.

Tom Brady recunoștea în ianuarie 2022 că și-a neglijat familia şi că activitatea sportivă îi ocupă prea mult timp. ”Cred că soția mea a ținut casa foarte mult timp. Și cred că sunt lucruri pe care ea vrea să le realizeze. Știi, ea nu a lucrat la fel de mult în ultimii 10-12 ani. Doar a crescut copiii, a avut grijă de ei, și-a luat angajamentul de a trăi în Boston, apoi să se mute în Florida. Acest lucru este o problemă. O problemă foarte greu de reparat fără a spune că este timpul să mă retrag”, declara Tom Brady.

Sportivul este considerat unul dintre cei mai valoroși jucători din istoria fotbalului american. Are șapte trofee Super Bowl câștigate în ultimii 22 de ani, iar de 3 ori a fost desemnat MVP al Super Bowl-ului.