Două femei din Dâmboviţa, MAMĂ şi FIICĂ, fac VIDEOCHAT împreună, în curtea casei VIDEO

O tânără de 22 de ani din Dâmboviţa a frapat internetul după ce s-a dezbărcat în curtea casei, sub vie, alături de mama sa, în timp ce străinii plăteau bani buni pentru prestaţia femeilor.

RomaniaTV.net
24 iun. 2013, 09:09

Videochat-ul a ajuns şi la ţară, după ce o tânără de 22 de ani din Dâmboviţa a fost surprinsă în timp ce se vindea pe internet străinilor pentru a face bani. Astfel, ea primeşte bani în timp ce se dezbracă în faţa camerei, potrivit Cancan.

Citeşte şi Fiica unui LEGENDAR fotbalist a ajuns să facă VIDEOCHAT FOTO

Inedit este faptul că ea şi-a atras în această industrie şi mama, care a ajuns să se dezbrace şi ea alături de fiică, pentru distracţie, dar şi pentru bani.

Buna, sunt Andreea, am 21 de ani, din Romania. Sunt o persoana draguta si nu-mi plac profitorii, nemernicii ieftini si oamenii nepoliticosi care incearca sa insele, sa obtina totul gratis si ranesc sentimente„, scrie blonda pe contul ei de videochat în limba engleză.

Citeşte şi Iubita unui artist român face videochat: Elena nu se culcă cu bărbaţi, face asta pentru bani

Bucurându-se de umbra viei din curte, tânăra se dezbracă în timp ce fumează şi bea bere. La un moment dat, în imagini, se poate vedea cum în cadru vine şi mama tinerei, aceasta ajungând să îşi urmeze fiica în mişcări lascive. Mai mult, la un moment dat, ele renunţă la complet la haine, spre bucuria străinilor care plătesc sume importante pentru show-uri.