Un pedofil eliberat recent din închisoare a „lovit” din nou. Bărbatul, prins în timp ce încerca să violeze un băieţel FOTO

Un pedofil eliberat recent din închisoare a lovit din nou în Brăila. Augustel Şerban a fost prins în scara unui bloc în timp ce încerca să abuzeze un băieţel în vârstă de 8 ani.

06 iun. 2019, 07:12
Un pedofil eliberat recent din închisoare a „lovit” din nou. Bărbatul, prins în timp ce încerca să violeze un băieţel FOTO

Locatarii blocului în care s-a produs tentativa de viol l-au imobilizat pe pedofilul care încerca să agreseze un băiat de 8 ani, scrie spynews.ro. Chiar unchiul copilului a fost cel care a sărit primul să îl ajute.

Citeşte şi O înaltă oficalitate europeană a mărturisit că a fost victima unui preot pedofil

„Incidentul s-a întâmplat miercuri, pe strada Celulozei din municipiul Brăila. Polițiștii au fost anunțați de un locatar. Locatarul a intervenit deoarece un bărbat de 37 de ani încerca să agreseze un copil. Bărbatul a fost prins de cetățeni și predat poliției. Ulterior a fost internat la spitalul de psihiatrie, iar azi (joi – n.r.) se reiau audierile. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru corupere sexuală a minorilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJ Brăila, Laura Belciugan.

Augustel Şerban a mai fost condamnat la închisoare pentru viol şi act sexual cu un minor. Victimele avea 9 şi 10 ani.