Un poliţist aflat în misiune şi un pieton, spulberaţi într-un dublu accident, la intrarea în Capitală FOTO

Un dublu accident a avut loc în seara de vineri, în jurul orei 21:00, la intrarea pe autostrada Bucureşti-Piteşti. O maşină de poliţie, care venise la faţa locului din cauza unui pieton rănit, a fost lovită de un alt autoturism.   

05 ian. 2019, 08:30
Un poliţist aflat în misiune şi un pieton, spulberaţi într-un dublu accident, la intrarea în Capitală FOTO

În jurul orelor 21, un pieton care a vrut să traverseze neregulamentar a fost lovit de o maşină, scrie spynews.ro. La scurt timp după incident, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie însă, agentul care începuse cercetările n-a mai apucat să-şi ducă misiunea la capăt.

Citeşte şi HALUCINANT! Un poliţist apare în videoclipul unei MANELE intitulate „AICI E MAFIA”. Cum au reacţionat şefii VIDEO

Un alt autoturism a lovit puternic maşina de poliţie care staţiona pe banda de urgenţă. Impactul a fost atât de puternic încât a fost necesară intervenţia pompierilor ca să il scoată pe poliţistul care a rămas încarcerat, potrivit observator.tv.

Tânărul care a lovit maşina de poliţie are 18 ani şi se afla în autoturism împreună cu verişorul lui. Circulaţia spre Piteşti a fost blocată timp de aproximativ două ore, după dublul accident. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, conform informaţiilor apărute în presă.