Un poliţist din Ploieşti este acuzat că a luat mită de la un violator

Un poliţist din Ploieşti a fost prins cu şpaga în buzunar în urma unui flagrant. El a cerut 3.000 de euro ca să protejeze un individ cercetat pentru viol. Asupra sa s-au găsit doar 500 de euro, restul banilor ajunseseră la intermediari.

RomaniaTV.net
03 iul. 2016, 05:57
Un poliţist din Ploieşti este acuzat că a luat mită de la un violator

Ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie aflaseră că un agent de poliţie a fost căutat de doi interlopi din oraş. Aceştia îi oferiseră şpagă în schimbul favorizării unui cunoscut cercetat într-un dosar de viol.

În urma unui flagrant realizat de ofiţerii DGA, agentul a fost reţinut în centrul oraşului imediat după ce primise mita. Asupra lui s-a găsit suma de 500 de euro. Tânărul cercetat pentu viol oferise 3000 de euro, însă, restul au ajuns la intermediari.

Agentul de poliţie a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii au considerat, însă, că nu se impune reţinerea sa, astfel încât poliţistul a fost cercetat sub control judiciar.

Citeşte şi Cei şapte violatori din Vaslui, executaţi silit. Aceştia trebui să-i plătească victimei 70.000 de lei, daune morale