Un poliţist implicat în violul din Călăraşi cere să fie eliberat pentru că are BUNE MANIERE VIDEO

Unul dintre polițiștii din Călăraşi, care a fost acuzat că a violat o adolescentă de 15 ani, crede că merită să fie eliberat și a cerut acest lucru pentru că a absolvit un curs de bune maniere. Tot el a dat vina pe fată şi a susţinut că "A CEDAT" insistenţelor ei. În plus, victima le-a declarat anchetatorilor că a fost ameninţată cu bătaia şi că poliţiştii i-au dat doi lei înainte să o abandoneze pe o stradă din Călăraşi.

12 aug. 2015, 05:48
Un poliţist implicat în violul din Călăraşi cere să fie eliberat pentru că are BUNE MANIERE VIDEO

Autorii violului de la Călăraşi au pozat în victime ca să scape de arest. În faţa judecătorilor, poliţiştii-violatori au dat vina pe minora de 15 ani de la centrul de plasament.

Citeşte şi: Fata violată de cei doi poliţişti: „Mi-au dat 2 lei şi o ţigară şi mi-au spus că mă căpăcesc dacă nu tac”

„În ceea ce îl priveşte pe inculpatul Dumitru, apărătorul arată că acesta a avut un moment de raţiune, însă fiind impulsionat de persoana vătămată, care a provocat acest act sexual, a cedat”, se arată în motivare.

Declaraţia fetei violate a distrus însă scenariul construit de agenţii-violatori. Ea a povestit anchetatorilor că, după viol, agenţii au abandonat-o pe o stradă din Călăraşi. Înainte însă au amenințat-o cu bătaia.

„Cei doi poliţişti mi-au (sic!) dat suma de 2 lei şi o ţigară şi mi-au spus să nu spun la nimeni pentru că data vitoare mă căpăcesc”, se precizează în motivarea de arestare a poliţiştilor.

De altfel, poliţiştii s-au întrecut în declaraţii greu de crezut. Unul dintre agenţi a recunoscut că victima era drogată, în timp ce al doilea agresor s-a prefăcut că nici nu a auzit vreodată de „aurolac”.

În plus, avocaţii dau vina pe presă pentru arestarea poliţiştilor.

„Avocatul inculpatului Şerban apreciază că infracţiunea reţinută în sarcina inculpaţilor, în proporţie de 70-80%, se datorează campaniei mass-media”, se mai arată în motivare.

De asemenea, agenţii au promis că vor aduce probe care să ateste faptul că tânăra practica prostituţia de ceva vreme. Asta în timp ce unul dintre ei susţine că merită să fie lăsat în libertate, pentru că a urmat un curs de bune maniere.

Avocatul inculpatului Dumitru solicită ridicarea măsurii, „situaţie în care acesta va putea lucra, având calificări IT şi de electronist şi a absolvit şi un curs de bune maniere poliţieneşti„, se mai arată în motivare.

Vezi şi: SCANDALOS! „Vrem pedeapsă egală cu durata plăcerii! Nu e viol, este doar SEX SURPRIZĂ”. SEMNEAZĂ PETIŢIA

Fata a mai declarat că, după ce a fost violată, s-a întâlnit cu iubitul ei, tot minor și i-a povestit ce s-a întâmplat. Acesta a convins-o să depună plângere împotriva polițiștilor, dar a și lovit-o. Adolescenta provine dintr-o familie destrămată din Călăraşi. În trecut, ea mai fost abuzată sexual, inclusiv de unul dintre concubinii mamei sale.

Fata urmează acum un proces de recuperare. Ea primeşte inclusiv consiliere psihologică.