Un profesor din Ploieşti loveşte un elev cu scaunul. Poliţia a deschis anchetă VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 08 Decembrie 2018 13:27 // Actualizat: Sâmbătă, 08 Decembrie 2018 13:27 // Sursa: romaniatv.net

Poliţia s-a autosesizat după apariţia unor imagini în care un profesor de la o şcoală din Ploieşti loveşte un elev cu scaunul.

Foto: www.observatorulph.ro

Mama copilului agresat, elev al şcolii Ioan Grigorescu, din cartierul ploieştean Dorobanţul, a povestit că marţi, la ora de Biologie, profesorul s-ar fi enervat din cauza comentariilor unui elev şi i-a agresat fiul, crezând că el este cel care a comentat, potrivit Observatorului Prahovean, preluat de News.ro.

Elevul agresat i-ar fi cerut profesorului să se dea la o parte din faţa tablei, pentru a vedea ce scrie, iar un alt elev i s-ar fi adresat colegului, spunându-i ironic, ”să se dea cu capul de tablă (n.r. - profesorul)”. Acesta a auzit şi, nervos, a pus mâna pe scaun şi l-a alergat pe cel care i-a cerut să se dea din dreptul tablei, crezând că acesta a fost şi cel necuviincios.

O colegă a copiilor a înregistrat întreaga scenă, iar înregistrarea a ajuns în posesia mamei elevului agresat.

Aceasta susţine şi că directoarea şcolii ar fi aflat încă de miercuri, cerându-le elevilor să şteargă imaginile, sub ameninţarea aplicării unei ”amenzi”, nedorind ca imaginea şcolii să fie afectată.

Nici elevul agresat nu povestise acasă întâmplarea, însă mama sa a fost chemată la şcoală, vineri, de către diriginte, pentru a i se comunica faptul că fiul ei va avea nota scăzută la purtare, context în care a aflat varianta fiului său asupra celor întâmplate.

Conform femeii, băiatul prezenta urme vizibile de zgârieturi de pe ceafă, scrie Observatorul Prahovean.

Profesorul de biologie este un cadru didactic pensionat, care îi ţine locul titularei catedrei, aflată în concediu medical.

Elevul i-a mai povestit mamei că, la finalul incidentului, a cerut scuze, a dat mâna cu profesorul, care l-a rugat să nu mai povestească nimănui.

Mama admite că elevul are unele probleme de disciplină, dar spune că a fost în permanentă legătură cu şcoala şi că există măsuri disciplinare legale, care pot fi aplicate în cazul elevilor, dintre acestea nefăcând parte şi corecţiile fizice.

Ca urmare  apariţiei subiectului în presă, poliţia s-a sesizat din oficiu "cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
elev bătut elev batut ploiesti profesor bate elev violenţă şcoală
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H