Un renumit medic ieşean şi-a dat în judecată părinţii. Motivul este MAI MULT DECÂT BIZAR

Părinții doctorului au depus plângere până și la Inspectoratul Școlar, tânăra fiind profesoară. Răzvan T. a susținut în plângere că mama și tatăl său îi dădeau SMS-uri de amenințare.

10 mart. 2015, 10:39
Un renumit medic ieşean şi-a dat în judecată părinţii. Motivul este MAI MULT DECÂT BIZAR

Poveste demnă de o telenovelă la instanţele ieşene: un doctor şi-a acţionat în judecată părinţii, solicitând magistraţilor din cadrul Judecătoriei să emită un ordin de protecţie împotriva lor, scrie 7est.ro.

Reclamantul a precizat că mama şi tatăl său, care nu locuiesc în Iaşi, l-ar supune pe el, dar şi pe iubita sa, o profesoară, unor violenţe psihice de nedescris.

Citeşte şi Un american şi-a dat părinţii în judecată şi le cere 200.000 de dolari daune. Vezi motivul

Nu sunt de acord cu relaţia fiului

Reclamantul le-a povestit judecătorilor că, în ultimele opt-nouă luni, părinţii săi, Dumitru şi Veronica, l-au ameninţat atât pe el, cât şi pe prietena sa, care este cadru didactic în Iaşi, să rupă relaţia. Medicul, care activează în cadrul unui mare spital din Iaşi, a mai precizat că părinţii săi le-au trimis mai multe mesaje şi e-mail-uri, prin care le cereau să înceteze să mai fie împreună.

Doctorul a adăugat că părinţii l-au ameninţat că vor merge cu reclamaţii la conducerea spitalului în cadrul căruia activează, dar că au formulat plângeri şi la unitatea de învăţământ în cadrul căreia predă prietena lui, precum şi la Inspectoratul Școlar Judeţean.

„Nu vreau să comentez!”

În final, medicul le-a cerut magistraţilor să-i oblige pe părinţii săi să-l lase să-şi ducă viaţa liniştit, dar Judecătoria Iaşi i-a respins solicitarea. Judecătorii au considerat că nu există vreun pericol iminent, dar şi că nu sunt întrunite condiţiile pentru necesare pentru emiterea unui ordin de protecţie.

Aceasta după ce părinţii medicului ieşean au precizat în instanţă că, de fapt, nu doresc să-i creeze probleme fiului, ci că sunt întgrijoraţi de soarta sa şi consideră că nu a făcut o alegere potrivită pentru el.

Citeşte şi Mihai Trăistariu, DAT ÎN JUDECATĂ de părinţii lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi

Contactat telefonic, medicul a refuzat să dea vreun detaliu referitor la această situaţie. „Îmi pare rău, dar este o problemă personală şi nu vreau să comentez!” De asemenea, avocata care îl reprezintă a menţionat că nu doreşte să facă vreo afirmaţie legată de caz. „Dacă clientul meu nu vrea să comenteze, trebuie să îi respect dorinţa”, a spus avocata Gabriela Jucan.

De partea cealaltă, avocaţii care i-au reprezentat din oficiu pe părinţii medicului au refuzat, la rândul lor, să-şi expună părerea. „Îmi pare rău, nu vă pot da o părere. Am fost avocat din oficiu în acest caz şi există o relaţie de confidenţialitate între client şi apărător”, a spus sec Raluca Paşparan.