Telenovelă penală la Iaşi: Un tânăr a făcut sex cu fata minoră a menajerei mamei sale

O poveste amoroasă controversată a fost descâlcită de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Anchetatorii au trimis în judecată un tânăr de 24 de ani pe care îl acuză de comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.

05 nov. 2015, 11:48
Telenovelă penală la Iaşi: Un tânăr a făcut sex cu fata minoră a menajerei mamei sale

Claudiu C., din Iaşi, este acuzat de procurori că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica menajerei din casa mamei sale, scrie ziaruldeiasi.ro. În timpul poveştii, care s-a încheiat cu trimiterea în judecată a tânărului, fata cu care acesta ar fi făcut sex a încercat să se sinucidă după ce părinţii ei l-au denunţat la Poliţie pe iubit.

Citeşte şi Scandal la NAŢIONALĂ! Paul Papp nu a scăpat de proces după ce a făcut SEX cu o MINORĂ

Cum a început relaţia

Potrivit rechizitoriului, fapta ce ar fi fost comisă de Claudiu C. datează din primăvara anului trecut, atunci când minora era în clasa a VIII-a la o şcoală din municipiul Iaşi. Mama acesteia lucrase în trecut ca menajeră în apartamentul mamei lui Claudiu C., situat în complexul Greenpark. Din 2014, minora s-a împrietenit cu Claudiu C. şi a mers de mai multe ori la domiciliul acestuia. În baza acestor întâlniri, mama fetei a bănuit că fiica sa ar fi făcut sex cu tânărul, şi a mers cu ea la Institutul de Medicină Legală (IML), acolo unde a fost supusă unei expertize de specialitate, care a relevat că eleva era virgină.

La doar câteva zile după ce a fost dusă la medic, minora a făcut sex cu Claudiu C., susţin procurorii. Aceştia au mai menţionat că tânărul i-ar fi spus elevei că vrea să fie primul bărbat din viaţa ei. Ulterior, mama sa a dus-o din nou la IML, acolo unde s-a demonstrat că fata nu mai era virgină. Minora nu a vrut însă să îl incrimineze pe Claudiu C., faţă de care declara că are sentimente de iubire. Astfel că a spus că s-ar fi deflorat singură.

Citeşte şi ELEVA violată din Vaslui a făcut o nouă schimbare în viaţa ei: „Cred că de ruşine”

Pentru că părinţii ei au insistat însă cu plângerea, eleva a recurs la un gest extrem, încercând să se sinucidă. „Pe 8 iunie 2014, partea vătămată, în urma unor discuţii avute cu membrii familiei referitoare la fapta ce formează obiectul cauzei, a ingerat în mod voluntar medicamente, fiind internată la Spitalul Clinic de Copii «Sfânta Maria»”, se arată în rechizitoriu.

În acelaşi document se precizează că fata a fost consiliată psihologic şi a spus că a recurs la acel gest pentru că nu a vrut ca băiatul, Claudiu C., să fie pedepsit. De altfel, în timpul anchetei, acesta a negat că a întreţinut raporturi sexuale cu minora. De menţionat că, în timpul anchetei, părinţii minorei au cerut 23.000 de euro pentru a-şi retrage plângerea, fiind însă refuzaţi.