Gestul şocant al unui tânăr care a sunat la 112. S-a dat drept femeie şi a reclamat că patru bărbaţi doresc să o violeze

Un adolescent în vârstă de 18 ani, din oraşul Tismana, a fost amendat cu suma de 4.000 de lei pentru apelarea abuzivă a numărului de urgenţă 112 după ce s-a prefăcut că este femeie şi a acuzat patru bărbaţi ar fi încercat să o violeze, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

RomaniaTV.net
17 iun. 2020, 10:45
Gestul şocant al unui tânăr care a sunat la 112. S-a dat drept femeie şi a reclamat că patru bărbaţi doresc să o violeze

Potrivit comunicatului al IPJ Gorj, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112 de un tânăr de 18 ani, din oraşul Tismana, care, schimbându-şi vocea, a relatat că este femeie şi, în timp ce se afla la un grătar, pe Valea Tismanei, patru bărbaţi ar fi încercat să o violeze.

Citeşte şi: STARE DE ALERTĂ. Amendă de 2500 de lei dacă nu respecţi această regulă la mall

„Aflarea automată a numărului şi locaţiei apelului a făcut posibilă identificarea tânărului, care se afla la intersecţia DJ 672 cu DC Gornoviţa, împreună cu alţi tineri, care consumau alcool. Gluma proastă l-a costat pe tânăr 4.100 lei, pentru că a fost amendat cu 4.000 lei pentru apelare abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi cu 100 de lei pentru consumul de alcool în spaţii publice neamenajate”, se arată în informarea IPJ.

De asemenea, la nivelul IPJ Gorj au fost primite 1.714 apeluri de urgenţă nejustificate, abuzive sau neconfirmate. De cele mai multe ori, apelanţii sunt identificaţi şii amendaţi de către oamenii legii, conform legislaţiei în vigoare.