Un tânăr din judeţul Buzău i-a violat soţia unui prieten în contul unei datorii

Un buzoian în vârstă de 35 de ani, din comuna Smeeni, și-a adus aminte ieri că un alt bărbat are o datorie neonorată către el. Și a decis să se răzbune. El a intrat cu forța în casa victimei, un bărbat din satul Ogrăzile, comuna Merei, județul Buzău.

RomaniaTV.net
02 feb. 2019, 16:08
Un tânăr din judeţul Buzău i-a violat soţia unui prieten în contul unei datorii

După ce l-a bătut bine pe cel care îi datora bani, bărbatul agresiv a violat-o pe soția acestuia. Apoi a luat-o cu el, scrie buzoienii.ro. Bărbatul n-a plecat numai cu femeia, ci și cu diverse bunuri și o sumă de bani din casa victimei. Noaptea de pomină nu s-a terminat aici. După bătaie, viol și sechestrare de persoane, respectivul și-a mai adăugat în „palmaresul” infracțional și câteva furturi de la magazine din Săhăteni, de unde a furat bunuri în valoare de 15.000 de lei.

Agresorul a vrut să se facă nevăzut, dar a fost prins la un hotel din Sinaia. Bărbatul a fost reținut. El a fost preluat și condus pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău. Împotriva sa a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, furt calificat, distrugere, violare de domiciliu, tâlhărie calificată și lipsire de libertate.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și urmare sesizării instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.