Un tânăr, reţinut de poliţişti după ce a violat un bărbat

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din comuna argeşeană Hârseşti, suspectat că l-a constrâns pe un consătean să întreţină raporturi sexuale cu el, a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de viol şi va fi prezentat marţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

30 sept. 2014, 10:11
Un tânăr, reţinut de poliţişti după ce a violat un bărbat

Agresiunea s-a produs pe data de 28 septembrie, dar a fost reclamată după o zi, când au fost începute şi cercetările în acest caz, a anunţat agentul Mădălina Sima, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, scrie Agerpres.

Citeşte şi Caz ŞOCANT: O tânără 26 de ani de ani a violat un bărbat în timpul somnului. Nu s-a depus plângere

„Agenţii din cadrul Postului de Poliţie Hârseşti au fost sesizaţi în ziua de 29 septembrie cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitate a fost violat. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti, constatând că în data de 28 septembrie, în timp ce se deplasa de la Halta Hârseşti către domiciliu, bărbatul a fost oprit de un consătean în vârstă de 28 de ani, care, sub ameninţare, a întreţinut cu el raporturi sexuale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în arestul IPJ Argeş, urmând să fie prezentat de procurori la Judecătoria Costeşti cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi După ce a scăpat din ghearele unui violator, o femeie a cerut ajutorul unui trecător care a violat-o şi el