Un vasluian beat turtă s-a pomenit în curtea unui englez, în Anglia. Bărbatul nu îşi explică cum a ajuns în altă ţară

Buhul vasluienilor ajunge la celălalt capăt al Europei. Polițiștii londonezi au fost puși într-o ipostază năucitoare de un conațional din județul în care se întâmplă zilnic un eveniment halucinant.

01 nov. 2017, 13:14
Un vasluian beat turtă s-a pomenit în curtea unui englez, în Anglia. Bărbatul nu îşi explică cum a ajuns în altă ţară

Mihai Danciu a fost găsit beat, bătut și amnezic în curtea unui britanic, scrie ziarulromanesc.net. Acesta a fost dus la spitalul „Whipps Cross” din Londra, unde a povestit medicilor că nu își amintește cum a ajuns în celălalt capăt al Europei.

Citeşte şi Un tânăr fără permis a fost prins la volan aproape de comă alcoolică

Întâmplarea face ca asistentă la spitalul la care a ajuns vasluianul amnezic să fie româncă. Femeia a povestit totul pe pagina sa de Facebook.

„A fost găsit beat si bătut în curtea cuiva. Acei oameni au sunat la politie si l-au dus la spital. El spune că nu cunoaște pe nimeni si că nu își amintește cum a ajuns în Regatul Unit. Se numește Mihai Danciu si este din Vaslui. Dacă îl cunoaște cineva să îmi trimită mesaj în privat. Este internat la secția unde lucrez eu”, a scris, pe Facebook, Adina Costache.

Bărbatul a fost recunoscut de cei din ţară. El a plecat în urmă cu 2 săptămâni în Anglia pentru a-şi căuta de muncă. 

Citeşte şi Corespondentul El Mundo, acuzat că a fabricat reportajul despre socrii lui Puigdemont din Vaslui

„Îl știu pe Mihai, era un băiat bun, dar băutura l-a stricat. Sincer, pierderi de memorie avea si fără să fie bătut și nu mă miră faptul că a ajuns în situația asta. La șpriț era campion. A plecat acum două săptămâni în Anglia, cu un consătean. Nu mă mir să îl văd și pe acela într-o situație asemănătoare. Când era tânăr, era mai cuminte, dar nu prea i-a plăcut munca. Știu că acum trăiește cu una, care mai are copii din altă căsătorie și stau în casa bunicii lui. Nici ea nu e prea gospodină. Acum, ce pot spune. Mai are doi frați, dintre care unul e mai gospodar”, a povestit un vecin.