Vicepreşedinte PP-DD, băut la volan, s-a răsturnat cu maşina pe DN 17 VIDEO

Un vicepreşedinte al filialei Bistriţa-Năsăud a Partidului Poporului-Dan Diaconescu, care s-a urcat băut la volan, s-a răsturnat, duminică, pe DN 17, după ce participase, sâmbătă noapte, la un petrecere cu Dan Diaconescu, aflat într-o vizită în judeţ.

RomaniaTV.net
11 mart. 2012, 13:10
Vicepreşedinte PP-DD, băut la volan, s-a răsturnat cu maşina pe DN 17 VIDEO

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat, duminică, pentru Mediafax, că Teodor Răcilă, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul maşinii la ieşirea de pe podul de la Susenii Bârgăului, a lovit un parapet şi s-a răsturnat, însă şoferul a scăpat cu răni uşoare.

„În urma testelor pe care le-au făcut poliţiştii, a reieşit că şoferul Teodor R., care se afla singur în maşină, avea o alcoolemie de 0,65 mg/ litru de alcool pur în aerul expirat. Va fi cercetat penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat Gorgan.

Surse din PP-DD Bistriţa-Năsăud au declarat că şoferul este vicepreşedintele filialei judeţene a partidului, Teodor Răcilă, care a participat, sâmbătă seară, la o petrecere organizată la Prundu Bârgăului în cinstea sosirii în judeţ a liderului partidului, Dan Diaconescu. Aceasta a început sâmbătă la ora 17.00, după ce Dan Diaconescu s-a întâlnit cu simpatizanţii săi din Bistriţa şi din alte localităţi şi s-a terminat târziu în noapte.

La petrecere a participat şi Dan Diaconescu, împreună cu staff-ul său, dar aceştia s-au retras după circa două ore.