Un VIOL tras la indigo cu cel din Vaslui. O minoră din Târgovişte, VIOLATĂ de şapte tineri

Un nou viol şochează România. O elevă de 16 ani a fost abuzată de şapte tineri, în Târgovişte. Fata este găzduită la un centru social şi marţi seara a mers la unul dintre ei, cu care avea o relaţie. Violatorii au fost prinşi la scurt timp şi reţinuţi, informează România TV.

27 apr. 2016, 05:48
Un VIOL tras la indigo cu cel din Vaslui. O minoră din Târgovişte, VIOLATĂ de şapte tineri

Adolescenta de 16 ani a trecut prin momente de coşmar. Ea a fost batjocorită de şapte indivizi cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani. Fata stătea la un centru social din Târgovişte şi era prietena unuia dintre indivizi. Acesta a chemat-o la el acasă, iar după ce a violat-o a mai chemat încă şase prieteni. Cu toţii au batjocorit-o rând pe rând.

Când s-a văzut scăpată din mâinile lor, adolescenta a mers în centru şi a povestit momentele cumplite prin care a trecut. Ea a fost dusă la un medic, apoi a mers la poliţie unde a făcut plângere. Şapte indivizi au fost identificaţi, au fost duşi la audieri la poliţie, apoi au fost reţinuţi. Ei urmează să fie prezentaţi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Cazul pare tras la indigo cu cel de la Vaslui, când şapte indivizi au violat o adolescentă pe un câmp din apropiere. Cu toţii sunt acum în închisoare. Au primit pedepse cuprinse între 6 şi 10 ani.

Citeşte şi S-a filmat violând o femeie beată, în timp ce ea îl implora să înceteze. Cum s-a terminat totul


loading...