Unii părinţi ai copiilor internaţi cu sindromul hemolitic-uremic vor să dea statul în judecată VIDEO

Publicat: Joi, 18 Februarie 2016 10:51 // Actualizat: Joi, 18 Februarie 2016 11:11 // Sursa: romaniatv.net

Mai mulţi părinţi ai copiilor diagnosticaţi cu sindromul hemolitic-uremic din Argeş intenţionează să dea în judecată statul. Bunicul celui de-al treilea copil care a murit a declarat că părinţii se vor constitui într-o asociaţie.

Alexandru Anghel, bunicul celui de-al treilea copil diagnosticat cu sindromul hemolitic-uremic, a declarat că părinţii vor să afle ce s-a întâmplat cu micuţii şi vor ca cineva să îşi asume răspunderea, potrivit Mediafax.

"Vreau să îmi spună cineva ce s-a întâmplat cu nepoţica mea. Asta e singura dorinţă pe care o am momentan. Dar cineva trebuie să şi răspundă pentru ce ni s-a întâmplat. O să ne constituim şi cu celelalte familii într-o asociaţie şi o să dăm în judecată instituţiile care nu şi-au făcut treaba", a spus Alexandru Anghel.

Între timp, trupul copilaşului a ajuns acasă, la Piteşti, înmormîntarea urmând să aibă loc joi.

Un al treilea copil dintre cei internaţi cu sindromul hemolitic-uremic, la Spitalul "Marie Curie", a murit marţi, a anunţat un reprezentant al spitalului. Copilul a murit din cauza complicaţiilor bolii şi "nu se cunoaşte cauza ca nume de microb" a spus dr. Mihaela Bălgrădean, şefa Secţiei Nefrologie de la Spitalul "Marie Curie".

Rafila: Boala diareică acută se poate diagnostica dacă proba este recoltată cât mai curând

În Spitalul " Marie Curie" din Capitală, mai sunt internaţi nouă copii diagnosticaţi cu sindromul hemolitic-uremic, iar şase dintre aceştia se află internaţi la Nefrologie şi trei la Terapie Intensivă.

Totodată, în spitalele din Argeş sunt internaţi 42 de copii cu infecţii digestive, în timp ce doi copii, care au fost transferaţi în Bucureşti, au fost confirmaţi cu rotavirus.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alexandru Anghel copii bolnavi Ecoli Marie Curie sindromul hemolitic-uremic
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 feb 21:04
...în judecată statul. Bunicul celui de-al treilea copil care a murit a declarat că părinţii se vor constitui într-o asociaţie. Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
18 feb 11:10
...copil care a murit a declarat că părinţii se vor constitui într-o asociaţie. Citește mai departe… Citeste mai departe: Unii părinţi ai copiilor internaţi cu sindromul hemolitic-uremic vor...
18 feb 11:09
... Mai mulţi părinţi ai copiilor diagnosticaţi cu sindromul hemolitic-uremic din...
1
EUR
4.8393
RON
07 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H