URANIA. Luna Nouă în Scorpion din 7 noiembrie influenţează puternic fiecare zodie

Luna Nouă în Scorpion din 7 noiembrie 2018 este un eveniment astrologic cu impact foarte puternic asupra tuturor zodiilor. Influenţa sa va fi resimţită timp de aproximativ patru săptămâni.

07 nov. 2018, 07:33
URANIA. Luna Nouă în Scorpion din 7 noiembrie influenţează puternic fiecare zodie

Acest aspect al Lunii aduce cu sine vindecarea rănilor din trecut şi ne ajută să facem ordine în vieţile personale. Luna Nouă în Scorpion vine cu o doză generoasă de energie pentru fiecare zodie.

Citeşte şi MANTRA săptămânii 5-11 NOIEMBRIE 2018 pentru fiecare ZODIE. Care este NOUA AFIRMAŢIE care chiar îţi poate schimba viaţa?

BERBEC

În această perioadă, vă preopcupă nevoia de a primi o susţinere financiară. Luna Nouă în Scorpion din 7 noiembrie 2018 ar putea scoate la iveală una sau mai multe nereguli care pun în pericol un demers ce ar trebui să vă fie favorabil.

TAUR

Luna Nouă aduce cu sine tulburarea relaţiilor dintre soţi. Vor spori iritarea şi revolta, gelozia sau antipatia.

GEMENI

În această perioadă, vă confruntaţi cu stări organice neplăcute. Nu este recomandat să exageraţi cu calmantele sau cu tratamentele care acţionează asupra psihicului. Atenţie dacă intenţionaţi să faceţi întrerupere de sarcină! Luna Nouă în Scorpion poate avea un impact agravant sau riscant.

RAC

În preajma Lunii Noi, experimentaţi stări de spirit intense, care se pot naşte din suferinţă, din dor, din tristeţe, în urma despărţirilor. Luna Nouă ar putea marca sfârşitul unei etape şi intrarea într-o nouă ecuaţie afectivă. A se evita aventurile din dorinţa de răzbunare pe cineva drag.

LEU

În aceste zile, stresul familial se accentuează, iar acest lucru poate determina secvenţe de viaţă delicate, regretabile, mai ales în preajma zilei de 7 noiembrie.

Continuarea horoscopului pe avantaje.ro.