Valentina Pelinel, din nou la sala de sport la O LUNĂ după ce A NĂSCUT

Valentina Pelinel arată spectaculos la o lună de la naştere, fiind destul de aproape de greutatea de dinainte de sarcină. Mai mult, fostul model îşi va relua antrenamentele la sală cu Luminița Nicolescu.

05 iul. 2016, 06:43
Valentina Pelinel, din nou la sala de sport la O LUNĂ după ce A NĂSCUT

Valentina Pelinel a avut parte de o sarcină ușoară, care i-a permis să își lucreze corpul sub atenta supraveghere a antrenoarei personale. Truda depusă a fost cu folos, întrucât culege din plin roadele. A pierdut deja kilograme bune prin alăptat, iar maternitatea nu va lăsa urme pe trupul ei.

Valentina Pelinel, transformare încredibilă la trei săptămâni după naştere. Vezi cât a putut să slăbească

„Valentina nu o să aibă probleme să i se lase sânii în urma alăptatului, pentru că pe toată perioada sarcinii și-a lucrat mult mușchii pectorali, brațele. Alăptatul este benefic pentru sănătatea copilului, dar și pentru ea, pentru că uterul se retrage mai repede”, a declarat, pentru Libertatea, Luminița Nicolescu.

„Ea nu a luat multe kilograme în raport cu înălțimea și s-au distribuit uniform. Nici nu zici că a născut pe 8 iunie, arată ca și când ar fi mâncat puțin mai mult. La jumătatea acestei luni va începe exercițiile, dar nu vom lucra abdomenul. Vom face exerciții pentru coapse, brațe, mușchii fesieri, să creștem din nou rezistența”, a dezvăluit profa de sport a Valentinei Pelinel.