Valentina Pelinel, OUT din averea lui Borcea. Fostul acţionar de la Dinamo a pus-o să semneze contract prenupţial: „Fiecare pleacă cu ce a venit, simplu”

Valentina Pelinel, OUT din averea lui Borcea. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi au împreună trei copii, un băiat şi două fete gemene. Chiar dacă vedeta s-a ocupat şi se ocupă de business-urile soţului ei, aceasta nu va beneficia de nimic, în cazul unei separări.

10 mai 2022, 09:47
Valentina Pelinel, OUT din averea lui Borcea. Fostul acţionar de la Dinamo a pus-o să semneze contract prenupţial: „Fiecare pleacă cu ce a venit, simplu”
Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi au împreună trei copii

Valentina Pelinel, OUT din averea lui Borcea. S-au plăcut imediat ce s-au cunoscut, ambii erau căsătoriţi, ea avea un mariaj cu Cristian Boureanu, iar fostul acţionar de la Dinamo era căsătorit a doua oră cu Alina Vidican. Au început o frumoasă prietenie, vorbeau foarte mult şi şi-au dat seama că au multe lucruri în comun, iar pe parcurs, au ajuns să aibă sentimente de dragoste unul faţă de celălalt.

Momentul cheie a fost atunci când Cristi Borcea a aflat că va fi închis, iar fostul manechin avea de luat o decizie extrem de grea. În cele din urmă, s-a hotărât să nu plece în America, acolo unde avea o viaţă liniştită şi frumoasă, şi să rămână alături de iubitul ei, să îl susţină în cele mai grele momente.

Citeşte şi: Ce studii are Valentina Pelinel. Motivul pentru care soţia lui Cristi Borcea a renunţat la şcoală: „Am vrut să fac bani!”

Valentina Pelinel, OUT din averea lui Borcea

Valentina Pelinel a avut răbdare şi a fost alături de Cristi Borcea, cât timp a fost în închisoare, s-a ocupat de afacerile acestuia, ba chiar mai mult, i-a făcut şi trei copii. Cu toate acestea, blondina surprins cu o declaraţie, la care nimeni nu se aştepta. În momentul când afaceristul a fost eliberat şi s-au căsătorit, au semnat un contract prenupţial. Asta înseamnă că, în cazul unui divorţ, fiecare rămâne cu bunurile avute până la momentul căsniciei.

Eu şi soţul meu, de când ne ştim, ne-am plăcut. A fost o chimie, şi ca prieteni, înainte de orice, pentru că noi vorbeam foarte mult, ca oameni, ca prieteni. Ne spuneam of-ul, de bine, rău, cum faci cu un prieten. Aşa ne-am dat seama foarte tare că avem multe lucruri în comun şi că noi comunicăm foarte uşor unul cu celălalt şi ne susţinem inevitabil.

Momentul în care a trebuit să aleg a fost momentul crucial, când viaţa ne-a despărţit şi mi-a zis: „Pleci la New York, ai acolo apartament, prieteni, tot ce-ţi doreşti, eşti tânără, eşti frumoasă, ai viaţa înainte sau stai aici şi te lupţi cu toată lumea pentru noi”. Atunci a fost momentul în care am luat decizia să-i rămân alături, nu sunt genul să plec la rău, îmi doream să fie lângă mine, să facem o familie

Nu am spus niciodată asta public. Adevărul este că noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relaţia asta pentru bunurile soţului meu. Dacă noi ne vom separa vreodată, fiecare pleacă cu ce a venit, simplu„, a declarat Valentina Pelinel în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

@ameritatpodcast Link in bio! #fyp #ameritatpodcast #valentinaborcea ♬ original sound – Ameritat cu Nasrin

@ameritatpodcast Valentina Borcea, despre casnicie! Continuarea pe youtube! Link in bio! ⬆️ #ameritatcunasrin #ameritatpodcast #fyp ♬ original sound – Ameritat cu Nasrin