Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu, puși la zid de fani din cauza numelor alese pentru gemenii lor. ”Cum se potrivesc ciocolata și cârnatul! Nu le-a zis nimeni că suna nașpa?”

Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu sunt în al năuălea cer, după ce ce familia lor s-a mărit. Mare le-a fost surprinderea când au constatat că în loc de două fetițe s-au născut doi băieței. Numele micuților au stârnit, însă, multe controverse în mediul online.

26 mart. 2023, 12:14

Amalia Ursu a adus pe lume doi băieței frumoși și sănătoși, dar mare i-a fost uimirea când a aflat că bebelușii din burtică nu sunt fetițe, ci băieței. Bucuria a fost la fel de mare, însă singura problemă a stat în numele pe care să le aleagă pentru cei mici.

Artista și soțul ei, Vasilică Ceterașu, știau că vor avea fetițe și se pregătiseră cu nume de fetițe, astfel că nu au luat în calcul, sub nicio formă, să aibă pregătite preventiv și două nume de băieței. Alegerea numelor a fost spontană, astfel că cei mici au primit numele Kevin Vasile si Thiago Ioan.

Chiar dacă părinții au fost extrem de mulțimiți de alegerea făcută, nu de aceeași părere au fost și fanii, care au criticat dur cele două asocieri de prenume.

”Kevin Vasile si Thiago Ioan… cum se potrivesc ciocolata și carnatul! Nu le-a zis nimeni ca suna naspa?”, ”Pacat ca nu sunt nume demne de neamul nostru romanesc. Se rascolesc in mormant mosii si stramosii vostri”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Extrem de supărată și dezamăgită de atitudinea oamenilor din mediul online, Amalia Ursu a transmis un mesaj dur, în care încearcă să-i facă pe internauți să înțeleagă că cel mai important fapt este că ei și soțului ei le plac extraordinar de mult aceste nume, iar asta este tot ce contează.

”Dragii mei prieteni, cei care ma urmariti, vreau sa va rog din suflet sa nu o mai faceti pentru ca eu nu rezonez cu voi. Nu va plac postarile mele si in special nu va plac numele copiilor mei. Am primit sute de mesaje in care ma jigniti si ma faceti in fel si forma, de ce am ales numele Kevin Vasile si Thiago Ioan! Ei bine, le-am ales pentru ca mie imi plac, sunt copiii mei si doar eu am dreptul sa aleg, voi, nici intr-un caz!

Scrieti ca nu sunt nume din Maramures, ca nu duc neamul mai departe… dar, oare asta reprezinta o problema pentru voi? Din aceasta cauza nu aveti somn noaptea? Nu va e rusine sa imi lasati astfel de mesaje? Eu una, nu as putea! Chiar nu pot sa cred ca exista atata nesimtire in lumea asta!

De unde stiti voi ce destine vor avea copilasii mei? Pai, cum vine asta, daca strabunicul meu a umblat cu caii si eu ma plimb cu un Mercedes, asta inseamna ca nu duc traditia neamului meu mai departe, adica nu am voie sa respir, sa evoluez? Vedeti, de asta suntem unde suntem, inapoiati si limitati, pentru ca nu stim sa gandim! Folositi-va creierul si pentru a gandi, nu doar sa va dati cu parerea despre X si Y, fara sa cunoasteti persoana respectiva.

Care dintre voi imi garanteaza ca daca pe copiii mei ii chema Gheorghe si Dumitru, o sa ajunga conducatorii tarii sau le face cineva statuie, in Piata Matei Corvin?! Pe mine ma cheama Amalia si nu are nicio treaba cu numele morosenesc, dar asta nu inseamna ca nu am sange de morosan, asa cum si copiii mei au la randul lor.

De aceea, va rog inca o data, sa nu ma mai urmariti daca considerati ca nu rezonam! Eu nu ma simt bine si chiar imi doresc sa imi revin atat psihic, cat si fizic, pentru a ma putea ocupa de copilasii mei cum trebuie! Dar, primind zilnic astfel de mesaje, nu ma ajuta deloc! Ba din contra, cand deschid telefonul si vad mesajele voastre sunt deprimata si simt ca ma afund mai rau decat sa-mi revin!

Din pacate, in mediul virtual e plin de “profesori” care judeca viata altora inainte de a se uita in ograda lor.

Din acest motiv, am hotarat ca incepand de astazi sa nu mai citesc niciun mesaj, sa nu mai raspund la telefon si nici vizite la domiciliu nu voi mai primi!

Mi-e alaturi familia si doar asta conteaza! Pentru ca sunt convinsa ca daca ar fi sa patesc ceva si sa cer ajutor cuiva de aici, nu m-ar ajuta nimeni”, a spus Amalia Ursu.