Vedetă confundată cu o prostituată pe aeroport. Se întorsese din Turcia unde îşi făcuse implant în fese FOTO

Jemma Lucy, fosta vedetă din showul The Ex On The Beach, a trăit nişte momente incredibile când s-a întors din Turcia, acolo unde a suferit o operaţie de implant în fese.

16 mai 2017, 11:38

În vârstă de 28 de ani, aceasta a fost oprită pe aeroportul din Manchester pentru un motiv fabulos: oamenii de ordine au fost convinşi că starul e folosit pentru trafic de carne vie, doar pentru că ţinea în mână o jucărie de pluş, scrie digisport.ro.

Citeşte şi Tipa asta se plânge că niciun bărbat nu iese cu ea pentru că e prea frumoasă FOTO

Jemma s-a destăinuit în faţa fanilor, pe o reţea de socializare, anunţând că pulsul ei o luase răzna în acele momente.

„Cel mai ciudat lucru mi s-a întâmplat. Încă tremur după ce oamenii de ordine m-au oprit şi m-au întrebat unde am fost şi alte lucruri de genul acesta, fără să mă lase să ies din aeroport.

Tremuram pur şi simplu, chiar dacă iniţial am crezut că cineva mi-a pregătit o glumă. Nu îmi aduceam aminte să fi făcut ceva grav. Au crezut că sunt folosită pentru trafic de carne vie, că aş fi o prostituată, totul pentru că aveam o jucărie de pluş în mână”, a comentat Lucy.

Citeşte şi Suzy Cortez, miss Bum-Bum, s-a dezbrăcat pentru Lionel Messi FOTO

După ce a ajuns acasă şi s-a liniştit, aceasta a avut chef să şi glumească pe subiect: „Cui vreţi să mă vindeţi? Ce ar fi să vă dau o listă cu oameni?”.