Vedetă TV din România, reţinută pe aeroport la Istanbul! A fost trimisă în ţară cu primul avion!

Bianca Comănici, fosta participantă la show-ul "Puterea Dragostei", a fost reținută de oamenii legii pe aeroportul din Istanbul. 

26 nov. 2021, 20:33
Vedetă TV din România, reţinută pe aeroport la Istanbul! A fost trimisă în ţară cu primul avion!

Vedetă TV din România, reţinută pe aeroport la Istanbul! Acum un an, când era concurentă la „Puterea Dragostei”, vedetai i-a expirat viza și a primit interdicție de a mai intra pe teritoriul Turciei. Bianca Comânici a crezut că această interdicție este valabilă un an, perioadă care s-a împlinit în luna iulie, dar ea nu poate călători în Turcia pentru doi ani!

Vedetă TV din România, reţinută pe aeroport la Istanbul! A fost trimisă în ţară cu primul avion!

Bianca Comănici plecase în vacanță, dar a fost nevoită  să revină ăn România. „Ne-am trezi de dimineață foarte încântate de ceea ce urma să se întâmple. Peripeția a început de când noi aveam de luat două bagaje, unul de mână și unul de cală, și nu am știut că îl pot lua și pe cel de cală. Ajungând în Istanbul, după Security, Cornelia (n.r. – Cornelia Ionescu, jurnalistă la wowbiz.ro) a fost chiar în fața mea. Cornelia a trecut, eu am rămas, mi s-a scanat pașaportul de multe ori, nu a mers și mi s-a spus că va veni Poliția de Frontieră. Am mers cu ei acolo unde mi-au spus, am crezut că este o procedură simplă, dar, din păcate, m-au ținut destul de mult acolo”, a spus Bianca Comănici pentru wowbiz.ro.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, dezvăluiri intime: „M-am pupat pe gură cu o fată”

„Mi s-a explicat că eu când am fost în Istanbul în iulie 2020 a trebuit să plătesc o amendă pentru că șederea a durat mai mult de 90 de zile. A fost o problemă de limbă, eu am înțeles că am interdiție pentru un an de zile, dar din păcate interdicția era de doi ani de zile. A venit și mi-a spus cineva din staff că nu pot intra în Turcia, pentru că nu am respectat termenul și mi s-a spus că zborul meu înapoi va fi la ora 8. Am fost foarte panicată, am început să plâng. Nu am știut cu cine să iau legătura, eu știam că eu am respectat regulile. Din păcate, nu am putut să mă opun, am preferat să fac ceea ce mi s-a spus. Le mulțumesc și celor care m-au tratat frumos acolo, pentru mine a contat. M-au respectat și m-au făcut să mă simt confortabil, deși eu mă asteptam la ce era mai rău”, a mai spus Bianca Comănici.