VESTE ŞOC. Tânăra violată de 7 bărbaţi din Vaslui riscă 3 ani de închisoare. Ce s-a întâmplat FOTO

Tânăra din judeţul Vaslui care a fost violată de şapte bărbaţi ar putea avea mari probleme cu legea, fiind pasibilă de o pedeaspă de până la 3 ani de puşcărie.

08 iun. 2016, 11:23
VESTE ŞOC. Tânăra violată de 7 bărbaţi din Vaslui riscă 3 ani de închisoare. Ce s-a întâmplat FOTO

Raluca M. a călcat grav pe bec după ce logodnicul ei, Petru, aflat la muncă în străinătate, flirtează în spaţiul virtual cu alte femei, iar ea, în încercarea disperată de a afla ce discută viitorul soţ cu altele, a accesat ilegal contul de Facebook al bărbatului şi le-a luat la rost pe prietenele virtuale ale acestuia, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Fata violată de 7 vasluieni se mărită. Vezi cum arată viitorul ei soţ şi cu ce se ocupă

„De când vă cunoaşteţi? Ce ţi-a propus? De ce discuţi cu el, dacă ştii că are iubită?” – sunt doar câteva dintre întrebările la care Raluca spera să primească răspunsuri. În momentul în care interlocutoarea Ralucăi i-a explicat acesteia că logodnicul ei a susţinut că este burlac şi că i-a propus să se întâlnească, tânăra a luat foc: „Vreau să îmi dai toate conversaţiile voastre! Te rog, vreau să le văd, pentru că el le-a şters şi eu nu le pot vedea…”.

Citeşte şi S-a filmat violând o femeie beată, în timp ce ea îl implora să înceteze. Cum s-a terminat totul

Chiar dacă, omeneşte vorbind, atitudinea Ralucăi este de înţeles, din punct de vedere penal, fapta ei poartă o denumire ce dă fiori reci pe şira spinării: „Accesul ilegal la un sistem informatic”. Infracţiune care, potrivit legii, „se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă”.