Vestea sfârșitului de an. Două cupluri celebre din showbiz și-au spus ADIO

Două cupluri celebre din showbiz și-au spus ADIO. Se pare că pentru unele vedete, sărbătorile vor fi triste. Prezentatoarea TV Natalia Mateuț și DJ-ul Mahony au hotărât să meargă pe drumuri diferite. La fel Cătălin Cazacu și Ramona Olaru. 

08 dec. 2022, 08:40
Vestea sfârșitului de an. Două cupluri celebre din showbiz și-au spus ADIO
Se pare că pentru unele vedete, sărbătorile vor fi triste

Două cupluri celebre din showbiz și-au spus ADIO. Unul dintre ele este destul de cunoscut și activ pe rețelele de socializare, ce-i drept, au mai avut despărțiri, însă s-au împăcat la scurt timp. La fel s-a putea întâmpla și de această dată, mai ales că relația lor este la alt nivel.

Citește și: Ramona Olaru s-a mutat de la Cătălin Cazacu: „Aşa e când te bazezi”

Două cupluri celebre din showbiz și-au spus ADIO

Pentru Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-ar fi crezut că urmează să bată clopotele de nuntă. E cert, de-a lungul relației au avut parte de nenumărate împăcări și despărțiri, însă el în vară și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie. Se pare că cei doi au luat-o pe drumuri separate. Nici măcar nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. Iar mai mult decât atât, Cătălin Cazacu nu i-a făcut nici măcar o urare publică Ramonei, căci ieri și-a sărbătorit ziua de nume, potrivit Cancan.ro.

Pe sfârșit de an, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru și-ar fi spus „adio”, însă e foarte probabil ca situația să se schimbe la 180 de grade. Căci ei doi s-au întors de fiecare dată unul în brațele celuilalt după o separare care părea definitivă.

Dacă Ramona și Cătălin nu se mai urmăresc pe Instagram, același lucru se întâmplă și cu Natalia Mateuț și Mahony. Prezentatoarea TV și DJ-ul cu care se iubea de aproximativ doi ani nu mai sunt la curent cu activitatea reciprocă pe care o întreprind pe rețeaua de socializare.

Natalia Mateuț s-ar fi despărțit de iubitul Dj, iar acum ar fi într-o continuă suferință. Colegul său de platou, Cătălin Cazacu, o înțelege. Și el, practic, trece prin aceeași situație.