Veşti PROASTE pentru Ion Dichiseanu. A stat trei săptămâni în spital, iar acum…

La inceputul acestei luni, maestrul Ion Dichiseanu a avut un accident casnic in urma caruia s-a ales cu o fractura de sold. A fost operat de urgenta si a ramas internat pana vineri dimineata. Tot timpul, a fost rasfatat de fiica sa, Ioana. Totuşi, bucuria de a merge în sfârşit acasă i-a fost umbrită de fosta soţie, Simona.

23 aug. 2014, 14:33
Veşti PROASTE pentru Ion Dichiseanu. A stat trei săptămâni în spital, iar acum…

Maestrul Ion Dichiseanu nu-si mai incape in piele de fericire, scrie cancan.ro. Dupa trei saptamani de spitalizare, actorul a plecat in sfarsit acasa, cu zambetul pe buze.

Citeşte şi Fosta doamnă Dichiseanu vrea să se călugărească

Ii era dor sa iasa la plimbare si sa  doarma in patul lui, desi in toata perioada cat a stat internat in spital a fost rasfatat mai ceva ca un copil.

Si, pentru ca nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca mancarea din spitalele romanesti nu este tocmai buna, fiica sa, Ioana, l-a vizitat mereu si ii ducea tot felul de specialitati gatite chiar de ea.

„Tata se simte foarte bine, se recupereaza bine. Are pofta de mancare, pofta de iesit. Abia astepta sa vina la el acasa. Am mers la el aproape in fiecare zi, i-am dus mancare calda, tot ce i-a poftit inima. A fost rasfatat ca un copil, iar mie mi-a facut placere”, a declarat Ioana Dichiseanu.

Citeşte şi Ion Dichiseanu, dus de urgenţă la spital. Actorul a fost operat la Spitalul Militar

Fosta sotie nu l-a vizitat nici macar o data

Ion Dichiseanu si Simona Florescu s-au despartit in urma cu sase ani, insa au ramas in relatii destul de bune. Vorbesc la telefon, dar nu se pune problema de vizite. Cata vreme a fost internat, maestrul nu a fost vizitat de fosta sa sotie. „Nu inteleg de ce ma intreaba toata lumea de Ion Dichiseanu. Ne-am despartit de sase ani, nu sunt obligata sa fac nimic. Nu am fost la el la spital, este adevarat. Vorbim la telefon”, a declarat Simona Florescu.