Veşti proaste pentru VIRGINI. Ce se ÎNTÂMPLĂ cu BĂRBAŢII care fac SEX cu mai mult de 21 de FEMEI

Mai mulţi cercetători ai unei universităţi din Canada au reuşit să descopere o legătură între cancerul de prostată şi numărul de partenere pe care le are un bărbat într-o viaţă.

29 oct. 2014, 09:38
Veşti proaste pentru VIRGINI. Ce se ÎNTÂMPLĂ cu BĂRBAŢII care fac SEX cu mai mult de 21 de FEMEI

Conform studiului, bărbații care s-au culcat cu mai mult de 21 de femei și-au redus cu 28% riscul de cancer de prostată. În schimb, virginii au risc dublu să dezvolte boala, relatează The Telegraph.

Astfel, cancerul de prostată este cel mai comun tip de cancer în rândul bărbaților şi cercetările confirmă faptul că sexul regulat protejează bărbații împotriva cancerului de prostată.

Citeşte şi Condimente şi legume care produc „scântei” în dormitor. Afrodisiace mai puţin cunoscute

Inedit este faptul că acesta este primul studiu însă care arată că numărul partenerelor sexuale contează mai mult decât frecvența actelor sexuale.

E posibil ca bărbații care au mai multe partenere de sex să ejaculeze mai des și de aceea sunt mai puțin predispuși să dezvolte cancer de prostată„, a declarat profesorul Marie-Elise Paren membru al Universităţii din Montreal.

Citeşte şi Cum să îţi domini partenerul în pat. Reguli pe care trebuie să le respecţi, pentru a-l înnebuni de plăcere

Mai mult, bărbații care nu au făcut niciodată sex, au un risc dublu să dezvolte tumori canceroase la nivelul prostatei, au mai constatat oamenii de ştiinţă.  În cadrul studiului au participat 3208 de bărbați care au răspuns la mai multe întrebări, printre care și cele referitoare la viața sexuală.


loading...