„Viaţa lui Nuţu Cămătaru”, documentarul care va şoca România. „Mai bine să-l caut la puşcărie, decât să merg la cimitir!” VIDEO

La aproape o jumătate de an de când a lansat cartea "Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru", Codin Maticiuc a postat pe canalul său de YouTube un trailer al viitorului documentar despre viaţa unuia dintre cei mai temuţi interlopi din istoria României.

20 apr. 2022, 16:09
„Viaţa lui Nuţu Cămătaru”, documentarul care va şoca România. „Mai bine să-l caut la puşcărie, decât să merg la cimitir!” VIDEO
"Viaţa lui Nuţu Cămătaru", documentarul care va şoca România. "Mai bine să-l caut la puşcărie, decât să merg la cimitir!"

„Viaţa lui Nuţu Cămătaru”, documentarul care va şoca România. Cartea lui Codin Maticiuc,”Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”, a apărut deja în două ediţii, prima fiind epuizată în doar două zile. Acum, fostul băiat de oraş este gata să lanseze cel mai provocator documentar realizat vreodată în România.

„Viaţa lui Nuţu Cămătaru”, documentarul care va şoca România. „Mai bine să-l caut la puşcărie, decât să merg la cimitir!”

„În noiembrie 2021 am lansat cea de-a doua carte la care lucrez încă din 2017. Au fost 5 ani în care am primit acces la o lume paralelă de ceea ce numeam noi realitate. 5 ani în care m-am învârtit printre adevărații băieți răi, de la nunți, petreceri, până la vizitele în închisori. După toți acești ani în care am fost martorul unor povești despre care nu-mi puteam imagina că există, am lansat „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”. O carte care relatează trecutul controversat al liderului clanului Cămătaru, povestit chiar de el. Între timp, am realizat si acest mini-documentar pe care va invit să-l vizionaţi. Primele 100 de cărţi comandate de la momentul publicării acestui video vor veni semnate atât de mine, cât si de personajul principal al cărţii”, este anunţul lui Codin Maticiuc.

Nuţu Cămătaru: „18 ani de puşcărie e greu să-i numeri, dar să-i faci!”

Clipul postat de Codin Maticiuc pe YouTube este doar un trailer la ceea ce ar putea fi cel mai provocator documentar realizat vreodată în România. Personajul principal este Nuţu Cămătaru, dar apar şi cei mai apropiaţi membri ai familiei sale, soţia Claudia, fiul Nuţulică şi fratele Sile.

Nuţu Cămătaru, show de zile mari la aniversare. Cei mai tari lăutari au cântat pentru legendarul interlop VIDEO

„Eu nu m-am supus autorităţilor, am fost o fire mai rebelă”, spune Nuţu Cămătaru, care rememorează şi anii petrecuţi după gratii: „18 ani de puşcărie e greu să-i numeri, dar să-i faci!”. Interlopul dezvăluie motivele pentru care a ajuns la închisoare încă de tânăr, apoi apare fiul lui, care a executat la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor! „N-aş fi vrut să-l văd la puşcărie, aş fi făcut eu 10 ani sa nu facă el 5! Dar mai bine să-l caut la puşcărie, decât să merg la cimitir! Puşcăria e bună, te căleşte, dar să nu fie multă”, a mai spus Nuţu Cămătaru.

Alex Velea i-a făcut melodie lui Nutu Cămătaru – Legenda Mafiei! Videoclipul filmat în casa interlopului! “Dă, bă, banii! Dă, bă, banii!”