Viaţă sexuală: Lucruri care o alungă din pat

Indiferent de ce susţin unii, nu există o căsnicie care să meargă fără o viaţă sexuală activă. Bineînţeles, termenul de viaţă sexuală activă diferă de la o persoană la alta, suntem unici şi gândim şi avem emoţii diferite. Un lucru este clar însă, o căsnicie nu poate fi completă fără o viaţă sexuală regulată. Până una alta, corpul uman este făcut pentru sex.

24 apr. 2015, 19:29
Viaţă sexuală: Lucruri care o alungă din pat

O partidă de sex este uimitoare atunci când ambii parteneri au o stare sufletească bună, însă, la fel de bine poate fi ciudată, crea disconfort. Iată câteva lucruri importante pe care trebuie să le ştii pentru a nu-ţi alunga soţia din pat:

Viaţă sexuală # 1: Femeile nu doresc să se gândească la partener ca la tatăl lor

Este adevărat că există şi excepţii de la această regulă, însă femeiele care îşi percep partenerul ca pe un tată sunt mai degrabă puţine şi bizare. „Niciodată, chiar niciodată nu vreau să mă gândesc la omul care a dat jumătate din ADN-ul meu în timp ce fac sex”, a răspus o femeie când a fost întrebată despre acest subiect. Aşadar domnilor, nu spuneţi şi nu faceţi nici un gest care să-i amintească soţiei dumneavostră de tatăl său în timp ce sunteţi în dormitor. Foarte puţine femei se gândesc la părintelor lor în timp ce fac amor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.


loading...