Victor Ponta susţine că din 15 iulie intrăm din nou în starea de urgenţă. „Cred că ar fi o catastrofă”

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a declarat, marţi, la România TV, că tema principală a discuţiilor de astăzi în Parlament a fost reintroducerea stării de urgenţă. Fostul premier susţine că acest lucru ar fi o "catastrofă 

RomaniaTV.net
07 iul. 2020, 17:46
Victor Ponta susţine că din 15 iulie intrăm din nou în starea de urgenţă. „Cred că ar fi o catastrofă”

În cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, Victor Ponta i-a explicat jurnalistului Victor Ciutacu faptul că reintroducerea stării de urgenţă din 15 iulie  „tema principală în Parlament”.

Cred că ar fi o catastrofă. Astăzi asta era tema principală în Parlament. Tema era 15 iulie reintroducerea stării de urgenţă.

Ceea ce este grav e că o o să rămânem în starea de alertă până la alegerile generale”, a spus Victor Ponta, la România TV.

Victor Ponta NU o susţine pe Gabriela Firea. Pro România va avea candidat propriu la Primăria Capitalei

Despre candidatura sa la Primăria Generală, Victor Ponta a dezvăluit că acest lucru va fi decis pe 25 iulie. 

Victor Ponta, către Guvernul Orban, în scandalul Unifarm: „Asta se numeşte spalare de bani”

Liderul Pro România este de părere că Gabriela Firea ar obţine mai multe voturi ca independent la alegerile din Primăria Capitalei.

„I-am și spus doamnei Firea. Cu doamna Firea am avut o relație civilizată și o să am în continuare. Sper că nu se simte trădată de mine, ci de propriii colegi. Ei îi dăunează ce fac cei din PSD, cei care ar trebui să o sprijine nu o sprijină. Ea se referă a ce i s-a mai întâmplat în PSD.

Ea se bazează pe cei din partid, iar ei se înjunghie între ei. Eu cred că noi avem un candidat mai bun decât mine”, a declarat Victor Ponta.

De asemenea, Victor Ponta a mărturisit că ar fi încântat ca Gabriela Firea să candideze din partea Pro România la Primăria Capitalei.

Ponta: „Guvernul Orban are ca misiune să DISTRUGA Economia românească şi producătorii români”