Victor Slav şi-a refăcut viaţa. A fost prins în mreje de către o blondă sexy FOTO

La mai bine de trei luni de când Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au anunţat despărţirea, pare că şi el şi-a găsit liniştea, fiind prins în mrejele unei tinere blondine. După ce Bianca Drăguşanu a şi încheiat o relaţie, cu Tristan Tate, reapare în peisaj şi fostul ei, surprins alături de o tânără.

24 sept. 2018, 08:08

Tânăra, prietenă cu mai multe femei din showbiz-ul românesc, i-ar fi căzut cu tronc lui Victor Slav, scrie spynews.ro. Cei doi au petrecut mai multe nopţi în cluburi de fiţe împreună, alături de mulţi alţi prieteni, acolo unde s-au şi filmat.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, GAFĂ COLOSALĂ pe internet. Un detaliu JENANT a ieşit la iveală FOTO

Victor Slav a evitat să publice imagini din club, numai că alţii au avut grijă şi au postat, aşa că a fost surprins alături de ea. Potrivit sursei citate, Victor Slav s-a decis să mai dea o şansă dragostei şi îşi încearcă norocul cu o altă femeie.

Victor slav a fost căsătorit cu Bianca Drăguşanu, dar au divorţat după un an. La scurt timp şi-au reluat relaţia şi au devenit părinţi. Bianca Drăguşanu a născut-o pe 26 septembrie 2016 pe Sofia Natalia. În iunie 2018, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au anunţat despărţirea.