VIDEO Culiţă Sterp i-a făcut cadou iubitei sale un bolid de 100.000 de euro. Cum a reacţionat Daniela când a văzut surpriza

Culiţă Sterp i-a făcut cadou iubitei sale un bolid de 100.000 de euro. Artistul se consideră un bărbat împlinit, are o carieră de succes şi o familie frumoasă alături de Daniela Iliescu, care i-a dăruit şi un băieţel, care se numeşte Milan.

06 oct. 2022, 23:28
VIDEO Culiţă Sterp i-a făcut cadou iubitei sale un bolid de 100.000 de euro. Cum a reacţionat Daniela când a văzut surpriza
Culiţă Sterp i-a făcut cadou iubitei sale un bolid de 100.000 de euro

Culiţă Sterp i-a făcut cadou iubitei sale un bolid de 100.000 de euro. Artistul se bucură de o comunitate numeroasă pe reţelele de socializare, unde împărtăşeşte cu fanii multe dintre activităţile sale de zi cu zi. Recent, a făcut un video, prin care le arată prietenilor virtuali ce surpriză i-a făcut mamei copilului său, cu ocazia zilei sale de naştere.

Citeşte şi: Sora lui Culiţă Sterp s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu. Imagini cu cei doi însurăţei: „Ce timp frumos am prins!”

Culiţă Sterp i-a făcut cadou iubitei sale un bolid de 100.000 de euro

Cântăreţul a declarat că şi-a închis telefonul şi nu a mai vorbit cu ea, pe motiv că este la o cântare şi nu are semnal, ştiind că aceasta se va supăra: „Era supărată pe mine că am lipsit două zile de acasă, cu telefonul închis. I-am zis că sunt la cântat şi nu am semnal„.

Cu un buchet de flori în mână, Culiţă Sterp abia a aşteptat să-i vadă reacţia iubitei sale, atunci când va vedea ce cadou i-a luat. Artistul nu s-a uitat deloc la bani, i-a cumpărat Danielei un Audi Q8, în valoare de aproximativ 100.000 de euro.

Chiar dacă blondina nu pune preţ pe lucrurile materiale, Culiţă a dorit să îi facă acest cadou, pentru că vrea să îi arate că o iubeşte, o respectă şi îi estre recunoscător pentru tot ceea ce a făcut pentru el.

La mulţi ani, frumoasa mea! Ştiu că nu prea pui preţ pe lucrurile materiale şi mă cerţi de fiecare dată când îţi iau câte ceva, dar acum, după atâţia ani împreună şi atâţia de când ne ştim, lasă-mi să-mi fac şi eu damblaua, că şi tu ai făcut atâtea pentru mine. Te iubesc!„, este mesajul pe care artistul i l-a transmis iubitei sale.

@culita_sterp_official La mulți ani inima mea! Îți mulțumesc pentru tot! ❤️ Dar cel mai mult ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia noastră! 🙏 @Daniela Iliescu ♬ sunet original – Culiţa Sterp