Video de senzație! Ana Morodan, beată pe Tik Tok. Vedeta abia poate să vorbească: ”M-am îmbătat un pic”

Ana Morodan este una dintre cele mai excentrice vedete de la noi. De-a lungul timpului, Contesa Digitală a impresionat publicul din România cu aparițiile sale de senzație, însă cu siguranță, aceasta nu este mândră de ultima sa boacănă.

23 ian. 2023, 11:23
Video de senzație! Ana Morodan, beată pe Tik Tok. Vedeta abia poate să vorbească: ”M-am îmbătat un pic”
Ana Morodan, beată pe Tik Tok

Ana Morodan, beată pe Tik Tok. Recent, Ana Morodan a fost surprinsă sub influența băuturilor alcoolice într-un live pe Tik Tok-ul unui prieten. Vedeta era atât de beată că abia putea să vorbească.

Citește și Ana Morodan se pregătește să dea lovitura în afaceri: ”Moartea nu se demodează niciodată”

Ana Morodan, beată pe Tik Tok

Ana Morodan a făcut-o lată de data aceasta. Vedeta a fost surprinsă într-o postare de pe Tik Tok în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Foarte șocant este limbajul pe care Contesa Digitală îl are în timpul unui live în care se afla împreună cu un vecin de-al său și un prieten al acestuia.

La un moment dat, vedeta a recunoscut că s-a îmbătat de plictiseală, asta în timp ce îl aștepta pe iubitul său.

”Mi-am pus un filtru care pare că sunt roșie, dar eu nu sunt. Dar într-adevăr m-am îmbătat un pic pentru că îl aștept pe iubitul meu să vină și m-am plictisit acasă”, a spus Ana Morodan pe Tik Tok.

Dialogul dintre Ana Morodan și unul dintre cei doi tineri este unul nedemn de o contesă, după cum se consideră acesta. Pe tot parcursul postării vedeta a făcut tot felul de declarații șocante cu caracter pornografic care i-au lăsat fără cuvinte pe internauți.

Ce spune Ana Morodan despre problema cu alcoolul

Cu ceva timp în urmă, au apărut informaţii precum că vedeta ar fi la un pas de concediere după ce ar fi mers băută la muncă. ”Contesa digitală” a negat total aceste speculaţii.

Cu toate acestea, Ana Morodan a recunoscut că uneori se mai bucură de câte un pahar de gin sau șampanie, dar niciodată nu s-a pus problema de a exagera în acest sens.

„Nicio televiziune nu te ține dacă nu există audiențe. Prin urmare, noi filmăm în continuare. Cine poate să creadă așa ceva? Puteți să întrebați producătorii. Este exclus așa ceva. Mai am de filmat două episoade pentru acest sezon. În luna august avem pauză, iar apoi filmăm pentru sezonul doi din septembrie. Dacă primeam vreun avertisment, nu cred că îmi reînnoia nimeni contractul. Nu am primit nicio avertizare.

Nu sunt un om tocmai comod. Da, mai pun gura pe un gin tonic sau o șampanie, dar e o minciună ce s-a spus. Cineva poate să creadă multe despre mine, însă ăsta e adevărul”, a declarat Ana Morodan, notează Fanatik.

Citește și Câți bani face Ana Morodan din magazinul online. Toate cifrele, publicate de ANAF