VIDEO/FOTO Poziţii sexuale tantrice şi kama sutra pentru Revelion

Viata amoroasa depinde foarte mult de armonia din cuplu, armonie care este dictata intr-o proportie foarte mare de activitatea sexuala.

29 dec. 2014, 14:19
VIDEO/FOTO Poziţii sexuale tantrice şi kama sutra pentru Revelion

Studiile psihologilor au demonstrat ca in cuplurile in care viata sexuala este neglijata sau nesatisfacatoare, se pierd foarte multe din ratiunile pentru care cei doi indivizi trebuie sa ramana impreuna iar aceste lucruri duc in cele din urma la despartire. Aceste lucruri sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri insa, fiind des studiate si intalnite mai ales in cultura indiana.
Indienii cosiderau sexul in sine o metoda de autocunoastere si de aceea au dezvoltat mai multe ideologii, ilustrate in imagini, cu privire la pozitii sexuale si la felul in care acestea prelungesc durata actului sexual pentru a-i satisface in egala masura pe ambii parteneri. Este evident vorba despre pozitiile sexuale tantrice si cele descrise de Kama Sutra

Kama Sutra
Kama Sutra este un vechi text indian in versuri ce trateaza normele sexualitatii sau placerii (Kama inseamna placere sexuala sau senzuala, in timp ce Sutra inseamna legi sau reguli). Ea a fost scrisa in secolul 4 i.Hr. de catre savantul indian Vatsyayana. Multi savanti indieni au studiat Kama inaintea lui, insa fara a o separa de celelalte domenii din viata noastra – obligatiile etice si religioase, precum si Artha – dobandirea de bunuri materiale. Numai o persoana care nu neglijeaza oricare dintre aceste obiective este fericit si implinit. In ciuda „re-educarii” puritane de catre colonistii englezi, cei mai multi indieni considera Kama ca fiind ceva sfant, frumos si placut.

Continuarea pe Lyla.ro 


loading...