Video! Gata, e ca și cum nu s-a întâmplat nimic! George Buhnici a revenit pe Youtube mai vesel ca niciodată! “Iarba e verde, mașina e încărcată, viața e bună!”

George Buhnici a uitat deja de scandalul fără precedent pe care l-a provocat în spațiul public și online, după declarațiile controversate de la malul mării, și își continuă activitatea de pe Youtube ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

12 aug. 2022, 16:08
Video! Gata, e ca și cum nu s-a întâmplat nimic! George Buhnici a revenit pe Youtube mai vesel ca niciodată! “Iarba e verde, mașina e încărcată, viața e bună!”

Pe unul dintre canalele sale de Youtube, Buhnici a postat un material în care vorbește despre Casa Buhnici, cunoscută ca fiind cea mai inteligentă casă din Europa de Est.

În noile imagini Buhnici, are o înfățișare nouă, fostul prezentator TV și-a lăsat barbă și pare mai slab semn că evenimentele din ultima vreme și-au pus amprenta asupra sa.

Citește și George Buhnici nu s-a aflat la primul derapaj. Ce spunea în urmă cu câteva luni: „Eu, la mare, aș vrea să mergem în fundul gol”

George Buhnici a ajuns în atenția publică, luna trecută, după declarațiile controversate făcute în cadrul unui interviu la malul mării. Vloggerul a spus că bărbații merg la mare să vadă femei frumoase, nu piele cu vergeturi, și le-a transmis femeilor mai pline să meargă la sală.

Mai mult, George Buhnici a spus că soția lui arată ca o minoră, lucru care i-a revoltat pe mulți dintre cei care l-au ascultat.

La multe zile după scandalul uriaș în care a fost implicat, George Buhnici a decis să-și ceară scuze. Într-un clip video postat pe Youtube, Buhnici a recunoscut că ceea ce a spus în acel interviu a fost „o tentativă total neinspirată de umor” a reușit să fie „superficial și lipsit de empatie” și a jignit categorii întregi de oameni.

„Aș vrea să vă spun că, în urma celebrului interviu pe care l-am dat în urmă cu două săptămâni, am primit acuzații și chiar amenințări din cele mai dure și mai serioase. Și m-am gândit foarte serios la ce am de făcut în perioada următoare.

O să o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost, nu am această scuză. Eram poate doar euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă. Dar asta nu scuză nimic.

Probabil din dorința de a șoca și de a impresiona audiența (încă procesez tot ce s-a întâmplat și se întâmplă), dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am „reușit” să fiu superficial și lipsit de empatie, am jignit categorii întregi de oameni și am obținut într-adevăr un șoc – dar acest șoc a fost în primul rând pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public.

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune , i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsa de politețe”, a spus George Buhnici în primele declarații după scandal.

Citește și George Buhnici, încă un derapaj grav cu privire la minore care a scandalizat internetul. „Fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieți de 23? Nu e pedofilie” / „Ce glumă proastă!”