VIDEO Șocant! Ultimele imagini cu Stephan Pelger înainte să se sinucidă! A băut 12 pahare de vin singur pe o terasă și a sudat țigările câteva ore bune! Emoțional… era o epavă!

Stephan Pelger, celebrul creator de modă de 44 de ani, a decis să-și pună capăt zilelor. Tragedia s-a întâmplat în data de 8 iunie 2023, iar trupul său neînsuflețit a fost găsit de un vecin.

08 iun. 2023, 18:21
VIDEO Șocant! Ultimele imagini cu Stephan Pelger înainte să se sinucidă! A băut 12 pahare de vin singur pe o terasă și a sudat țigările câteva ore bune! Emoțional… era o epavă!

Au apărut imaginile cu ce a făcut Stephan Pelger în seara dinainte tragediei. Bărbatul a petrecut la restaurantul The Dream din București, unde a consumat 12 pahare de vin. Tocmai venise de la munte, unde a stat un weekend întreg. A stat de vorbă cu patronul restaurantului și cu ospătarii fiindcă era trist din cauza decesului unei mătuși din Germania. Impresionat de situația lui, patronul nu i-a mai luat banii pe consumație. Ulterior, la ora 23.39, a părăsit localul și s-a îndreptat spre casă. Acolo avea să fie găsit, câteva ore mai târziu, spânzurat. Nu mai răspunsese de luni la telefon, după ce a revenit din mini-vacanța de la munte.

Bărbatul nu a lăsat bilet de adio, dar nu există nici suspiciuni de omor. Trupul neînsuflețit al creatorului vestimentar a fost dus la INML pentru efectuarea autopsiei.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Povestea de viață impresionantă a lui Stephan Pelger, designerul care s-a sinucis

Creatorul de modă are o poveste de viață impresionantă. A fost înfiat de familia episcopului de la Biserica Neagră.

„Au decis să facă acest pas și să adopte un copil și părinții mei au fost pentru foarte mulți oameni un fel de ghizi, pentru că s-a întâmplat în timpul comunismului și lumea nu era foarte pregătită, adică cum să înfiiezi un copil, cum să fie integrat într-o societate, față de alți copii? Au fost foarte multe puncte la care s-au gândit și s-au sfătuit. Am aflat destul de timpuriu, pentru că în familie avem destul de mulți doctori, psihiatri, psihologi, în familie, prieteni, cu care părinții mei s-au sfătuit, pentru că li s-a părut foarte important”, spunea Stephan Pelger, la Xtra Night Show.

Citește și Vedetele pe care le-a îmbrăcat Stephan Pelger. Una dintre ele este chiar Carmen Iohannis

Designerul a suferit foarte mult din cauza decesului tatălui său și, în urmă cu câteva zile, chiar scria pe rețelele sociale cât de mult îi lipsește. „La mulți ani, tata. Ne e dor de tine. Eu îți simt lipsa foarte mult. Odihnește-te în pace”.

Stephan Pelger se lupta de multă vreme cu insomnia, depresia și dependența de medicamente, care i-au dat întreaga viață peste cap. „Insomnia şi-a pus amprenta pe toate aspectele vieţii mele”.