Viol în familie. Bunicul şi nepotul au violat o fetiţă de 12 ani

O femeie din Călineşti, Prahova, reclamă faptul că în cursul anului 2011, fiica sa în vârstă de 12 ani a fost violată în mod repetat de un bărbat de 64 ani şi de nepotul acestuia. Reclamaţia vine după ce părinţii au încercat să se înţeleagă cu agresorii.

RomaniaTV.net
01 dec. 2011, 13:44
Viol în familie. Bunicul şi nepotul au violat o fetiţă de 12 ani

Potrivit observatorulph.ro, minora a locuit pe perioada vacanţelor şcolare din anul 2011, cu consimţământul părinţilor, la domiciliul lui G. Dan, din municipiul Câmpina, interval în care ar fi fost constrânsă să întreţină raporturi sexuale atât cu bărbatul, cât şi cu nepotul acestuia, în vârstă de 17 ani.

Părinţii fetei susţin că au aflat despre comiterea faptei în cursul lunii octombrie 2011, dar că au sesizat cu întârziere poliţia, întrucât nu au avut bani pentru efectuarea unui control ginecologic, încercând dealtfel să „rezolve” pe cale amiabilă situaţia.

Minora a fost condusă la Spitalul Municipal Câmpina, secţia Ginecologie unde s-a stabilit că nu este însărcinată, iar pe corpul acesteia nu au fost identificate urme de violenţă. În continuare, în funcţie de concluziile medico-legale, cercetările vor fi efectuate pentru lămurirea situaţiei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.