VIOL ÎN GRUP filmat cu telefonul. O tânără a fost răpită şi violată de şapte tineri VIDEO

Caz şocant în Africa de Sud. O fată de 17 ani a fost răpită de acasă şi violată în grup, de şapte tineri. Agresorii au filmat totul cu telefonul mobil şi au postat imaginile pe Internet. Autorităţile i-au identificat cu ajutorul înregistrării şi i-au adus în faţa instanţei. Procurorii spun acum că vor cere o expertiză psihiatrică pentru victimă, pentru că fata ar avea retard mental.

RomaniaTV.net
21 apr. 2012, 06:59
VIOL ÎN GRUP filmat cu telefonul. O tânără a fost răpită şi violată de şapte tineri VIDEO

Adolescenta a dispărut de acasă pe 21 martie. Câteva zile mai târziu, pe internet a apărut un filmuleţ şocant, în care fata era violată de mai mulţi tineri. Înregistrarea a făcut înconjurul lumii şi a fost vizionată de milioane de oameni. Totuşi, copila nu a fost găsită timp de trei săptămâni. Filmul dovedea că a fost răpită şi agresată sexual, dar poliţia nu reuşea să o localizeze. Ea a fost recuperată abia săptămâna aceasta. Anchetatorii au găsit-o în casa unui bărbat, care a fost arestat.

Poliţiştii au folosit înregistrarea cu violul pentru a-i idendifica pe făptaşi. Şapte indivizi cu vârste între 14 şi 20 de ani au ajuns în instanţă. Cazul a scandalizat întreaga ţară, iar o grupare pentru drepturile femeilor a organizat un protest în faţa tribunalului.

Şi localnicii s-au adunat în faţa tribunalului, pentru a-şi exprima revolta.