VIOL în PUBLIC, lângă o staţie de AUTOBUZ. Zeci de oameni au trecut prin zonă în timpul atacului VIDEO

O tânără de doar 18 ani din Marea Britanie a fost violată chiar lângă o staţie de autobuz, în cursul serii de vineri. Şocant este că trecătorii nu au văzut nimic.

09 mart. 2015, 14:49
VIOL în PUBLIC, lângă o staţie de AUTOBUZ. Zeci de oameni au trecut prin zonă în timpul atacului VIDEO

Tânăra din Leeds, Marea Britanie, a fost bătută şi apoi târâtă într-o grădina din apropierea staţiei de autobuz, unde apoi a fost abuzată sexual de un bărbat. Incidentul şocant a avut în cursul serii de vineri, în jurul orei 11, potrivit Metro.

Citeşte şi Autorul violului care a şocat lumea.”O fată decentă nu umblă noaptea pe stradă. Trebuia să tacă şi să suporte”

În urmă atacului, victima a suferit mai multe răni la cap şi la sold, ajungând de urgenţă la spital. Poliţia din Yorkshire a început cercetările, principalul suspectul fiind un bărbat asiatic, slab, de aproximativ 20 de ani.

 

Tânăra aştepta în staţia de autobuz când a fost atacată din spate, lovită şi tărâţă într-o grădina din apropiere. Acolo a violat-o. Tânăra a suferit răni destul de grave. Ea a descris atacatorul că fiind un bărbat asiatic, de aproximativ 20 de ani, slab cu par închis la culoare. Oricine a a văzut un bărbat cu semnalmente similare este rugat să contacteze poliţia„, a declarat inspector Elizabeth Belton.

Citeşte şi Gestul ŞOCANT la care a recurs un TAXIMETRIST după ce a VIOLAT o tânără: Mi-a cerut şi banii pe cursă FOTO