Viol ratat la Botoşani. Atacatorul s-a trezit înjunghiat în timpul luptei cu victima, ciobăniţa din sat

O întâmplare cu tentă amoroasă s-a terminat marţi la spital pentru un bărbat din satul Petricani-Săveni. 

23 sept. 2015, 09:14
Viol ratat la Botoşani. Atacatorul s-a trezit înjunghiat în timpul luptei cu victima, ciobăniţa din sat

Potrivit primelor informaţii, Ion F. de 46 de ani ar fi luat de acasă un PET cu vin, dar şi o sticlă de ţuică, cu care a mers pe imaşul satului, unde s-a întâlnit cu o tânără de 29 de ani, care păştea caprele, scrie monitorulbt.ro. Din vorbă în vorbă, cei doi au ajuns să se cinstească din licorile bahice, după care bărbatul i-ar fi propus tinerei să întreţină raporturi sexuale.

Citeşte şi O tânără din Dolj, răpită şi violată de trei bărbaţi

Cum aceasta a refuzat, bărbatul a încercat să o „convingă” prin metode brutale. A urmat o luptă corp la corp, împrejurare în care Ion F. ar fi scos de la brâu un cuţit. În timpul luptei, bărbatul s-a trezit înjunghiat în zona claviculară, în apropierea gâtului.

Dus iniţial la Spitalul Săveni, acesta a fost transferat mai apoi către Spitalul Judeţean, unde a fost internat. Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor din Săveni, care au deschis o anchetă încercând să afle ce s-a întâmplat. Cum nu au existat martori oculari, tânăra a fost ridicată şi dusă la sediu pentru audieri, unde a susţinut că bărbatul s-ar fi autorănit în timpul luptei.

Citeşte şi O altă elevă din Vaslui, VIOLATĂ şi TORTURATĂ: Afară era coadă. Pe stradă aşteptau vreo 12-13 băieţi

Cu toate acestea, medicii spun că este puţin probabil ca bărbatul să se fi lovit singur în acea zonă. Din acest motiv, poliţiştii vor continua cercetările, pentru a face lumină în acest caz.