Violată şi supusă la perversiuni sexuale de propriul tată, mama ştia tot şi nu a spus nimic

Caz revoltător înt-o localitate din Vaslui. O adolescentă de numai 17 ani a trătit un adevărat coşmar după ce tatăl ei a abuzat-o sexual de mai multe ori. Tânăra i-a povestit mamei totul, însă femeia nu a mers la poliţie de frica soţului care era foarte agresiv. Mai mult, bărbatul a ameninţat-o pe tânără că nu o va mai lăsa să se ducă la şcoală dacă povesteşte ceva.

13 apr. 2018, 05:56
Violată şi supusă la perversiuni sexuale de propriul tată, mama ştia tot şi nu a spus nimic

Caz extrem în comuna Bogdana, acolo unde o fată de 17 ani a trăit, luni în șir, un adevărat coșmar fără ca nimeni să-i sară în ajutor. Fata era abuzată și violată chiar de propriul tată, iar cei care știau acest lucru, inclusiv mama fetei, nu au reclamat agresorul la Poliție de frica bărbatului extrem de agresiv.

Întreaga familie a trăit ani la rând sub teroarea provocată de capul familiei. Un împătimit al alcoolului, bărbatul îşi bătea foarte des soţia şi cei trei copii: fata de 17 ani şi doi fraţi mai mici.

Potrivit vremeanoua.ro, abuzată sexual încă din vara trecută, fata a povestit totul mamei și despre faptul că era supusă la perversiuni sexuale. Fata a fost amenințată că, dacă va povesti cuiva, va fi retrasă de la școală, iar aceasta a tăcut pentru că voia să-și termine studiile și să scape astfel din iadul de acasă.

Citeşte şi: O femeie a fost violată şi bătută în toaleta unei biserici din Galaţi. A murit după câteva ore

Totul a continuat până în a treia zi de Paște când a fost anunțat, la numărul de urgență 112, un scandal la locuința familiei respective. Cei care au sunat după ajutor au povestit că un bărbat de 40 de ani din localitate își bate soția și soacra și le amenință cu moartea.

La sosirea polițiștilor, victimele erau în stare de șoc. În fața anchetatorilor a ieșit la iveală întreaga poveste și bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acuzat de infracțiunea de viol, violență în familie, loviri și alte violențe, violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice.