Violatoarea din Tulcea, pe prima pagină în The Sun. „Angelina” are sute de susţinători pe Facebook

Povestea taximetristului care a fost violat şi apoi înjunghiat de o tânără, în Tulcea, a ajuns şi pe prima pagină a variantei electronice a cotidianului The Sun.  Jurnaliştii britanici o compară pe bruneta de 30 de ani cu celebra Angelina Jolie. La noi, femeia este susţinută de sute de persoane pe site-urile de socializare, care spun că aceasta arată foarte bine şi nu putea să fie refuzată de taximetrist.

RomaniaTV.net
26 aug. 2012, 09:42
Violatoarea din Tulcea, pe prima pagină în The Sun. „Angelina” are sute de susţinători pe Facebook

În urmă cu câteva zile, un taximetrist, din Tulcea, a fost violat şi apoi înjunghiat de o clientă. Totul pentru că femeia, ameţită de alcool, l-a asemănat cu bărbatul visurilor ei, Vin Diesel.

Situaţia incredibilă, desprinsă parcă dintr-un scenariu hollywoodian, a ajuns chiar şi în The Sun.

Tabloidul o asociază pe agresoarea taximetristului cu Angelina Jolie, fiind o asemănare fizică între cele două.

În România, cazul sexy violatoarei face furori pe reţelele de socializare.  Luminiţa Perijoc are apărători înverşunaţi pe Facebook, care cer ca ea să fie angajată ca divă în filmele cu conţinut XXX, scrie cancan.ro.

Acesta este un grup menit să repare nedreptatea făcuta doritoarei Luminiţa, care, într-un moment de rătăcire, a încercat să bosolească un păgân taximetrist. Cerem pe aceasta cale justiţiei eliberarea sa imediată şi angajarea în frumoasa branşă în care activeaza atâtea românce de succes: Alexia Mell, Sofia Gucci, Sandra Romain, Lucy Belle, Cheri Mănescu, Ionella Dantes, Sophia Santi, Alexandra Moore, Pamela Sandersin, Angelika Black, Joanna Romain. Tot pe această cale cerem angajarea victimei la direcţia de finanţe publice Tulcea, între atâtea frigide şi impotenţi! Free Luminiţa! Acest grup este un pamflet. Poate sunt unii care uită că rolul unui site de socializare este şi acela de a destinde oamenii. Aceia sunt oamenii care sunt în stare să refuze un viol! Ruşine! Ruşine omului care a denigrat o onorabilă meserie!”, este postat pe pagina respectivă.

Sexy violatoarea are deja peste 800 de fani. Ei spun că taximetristul ar fi trebuit să accepte de bunăvoie, având în vedere că tânăra arată foarte bine.

Joi seară, Luminiţa Perijoc l-a violat şi înjunghiat pe taximetristul Nicolae Stan, sub ameninţarea cuţitului. Bruneta focoasă de 30 de ani, care este pasionată de Angelina Jolie, este acum internată la psihiatrie.