Violator în serie, groază pe străzile din Italia. Un român este acuzat de o cruzime de nedescris

Un tânăr de 25 de ani a băgat spaima în rândul femeilor din Roma. În numai 15 zile a violat şi tâlhărit trei femei, modul de a acţiona fiind de fiecare dată la fel.

11 oct. 2017, 09:08

Poliţia italiană spune că un român a violat şi tâlhărit trei prostituate pe via Salaria din zona Prati Fiscali, Roma. Este vorba de constănţeanul Cristi Popa, în vârstă de 25 de ani.

Procurorii italieni susţin că tânărul a săvârşit faptele în intervalul 20 septembrie – 5 octombrie, folosind aceeaşi metodă de a acţiona: bătea femeile, le lega de mâini, le viola şi le deposeda de bunuri, apoi le lega şi de picioare ca să nu poată fugi. Conform presei italiene, violatorul le abandona în parcuri sau sub poduri goale.

Românul este acuzat că a violat şi o femeie de 56 de ani, fără adăpost, care stătea în parcul din Villa Borghese. Fapta s-ar fi petrecut pe 18 septembrie, iar modul de a acţiona este similar cu cele trei cazuri de pe via Salaria.

Potrivit adevarul.ro, Cristi Popa, românul acuzat de viol, locuia într-o fabrică abandonată din localitatea Monterotondo, provincia Roma, unde în urma percheziţiei anchetatorii au găsit telefoanele mobile jefuite de la victimele sale.

În acţiunile sale, conform înregistrărilor video, constănţeanul folosea un scuter negru, de altfel aşa a putut fi identificat în trafic de către poliţişti. Cristi Popa se află în arestul poliţiei din Roma, anchetatorii neexcluzând varianta ca numărul victimelor să fie mai mare.

Vezi si: Două tinere au fost violate şi bătute. Una dintre ele a fost apoi cerută de soţie de agresor