Violator ÎN SERIE prins în România

Poliţia Română a reţinut un infractor deosebit de periculos. Este vorba despre un bărbat căutat de Interpol pentru comiterea a 6 infracţiuni de viol şi 23 de infracţiuni de act sexual cu minori şi agresiune sexuală.

17 ian. 2015, 08:43
Violator ÎN SERIE prins în România

Pe 14 ianuarie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au depistat un bărbat, de 67 de ani, din Marea Britanie, pe numele căruia autorităţile judiciare britanice au emis un mandat european de arestare.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională, la data de 29 decembrie 2014, de Biroul Central Naţional Interpol Manchester, pentru comiterea a 6 infracţiuni de viol şi 23 de infracţiuni de act sexual cu minori şi agresiune sexuală, fapte comise pe teritoriul Marii Britanii.

Pentru depistarea bărbatului, s-a cooperat cu autoritățile judiciare britanice prin intermediul Biroului Naţional INTERPOL din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Acesta a fost prezentat Curţii de Apel Piteşti, care a dispus arestarea şi extrădarea către Marea Britanie.

Până la definitivarea procedurilor, acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.